مــرووو مدیر عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 2981 عنوان ضربان قلب و جنسیت؟!!! | مشاهده متن کامل بحث + 1434 بازدید | 81 پست سلام دوستان ایا درسته این نظریه؟ من 7هفته رفتم سونو حول حوش 150بود ضربانشون1هفته بعدم باز رفتم اینبار 170،180بودجنسیتشونو میتونید حدس بزنید 1398/07/07 | 22:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مــرووو مدیر استارتر عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 2981 منم دوقلو دارم و مثه شما ۹هفته هستم و مشتاق ب دونستن جنسیتشون عزیزم چ خوب😍 همسانن یا ناهمسان
مــرووو مدیر استارتر عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 2981 من ک تازه فهمیدم باردارم دوست دارم بدونم چیه آخهمیخام باهاش حرف بزنم صداش کنم آره منم بیشتر برا این مشتاقم و سیسمونی و... 😍
آرزو661 عضویت: 1397/10/07 تعداد پست: 826 منم دوقلو دارم و مثه شما ۹هفته هستم و مشتاق ب دونستن جنسیتشون انشاله صحیح و سالم باشن چقد دوقلو خوبه😍😍😍 خدایا مواظب فرزندانم باش پسر و دختر نازم
90nazanin عضویت: 1397/06/16 تعداد پست: 1988 آره منم بیشتر برا این مشتاقم و سیسمونی و... 😍 ای جان ان شالله زود بگذره بفهمیم چیه این کنجید یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲
مــرووو مدیر استارتر عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 2981 ای جان ان شالله زود بگذره بفهمیم چیه این کنجید ان شالله عزیزم و صحیح و سالم باشن ان شاء الله نی نی شماهم
حانیییییییی عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 150 عزیزم چ خوب😍 همسانن یا ناهمسان بنظرم ناهمسان شماچی؟ با خدا باش و پادشاهی کن بی خدا باش و هرچه خواهی کن
بـانـوی_لـر عضویت: 1398/05/30 تعداد پست: 1299 ضربان قلب ربطی ب جنسیت نداره ایشالا هرکدومو دوسداری خدا سالمشو بهت بده💙 ﻣﻦ ﯾﮏ ﺁﺭﯾﺎﯾﯽ ﺍﻡ،ﺍﻫﻮﺭﺍﻣﺰﺩﺍﯼ ﻣﻦ ﺍﻟﻠﻪ ﺍﺳﺖ.ﺍﺯ ﺗﺒﺎﺭ ﮐﻮﺭﻭﺷﻢ،ﻭﻟﯽ ﺷﺎﻫﻢ ﺣﺴﯿﻦ ﺍﺑﻦ ﻋﻠﯽ ﺍﺑﻦ ﺍﺑﯿﻄﺎﻟﺐ (ﻋﻠﯿﻪ ﺍﺳﻼﻡ) ﺍﺳﺖ.ﺍﺯ ﺩﯾﺎﺭ ﺁﺭﺷﻢ، ﻭﻟﯽ ﮐﻤﺎﻧﺪﺍﺭ ﻣﻦ ﻣﺴﻠﻢ ﺍﺑﻦ ﻋﻘﯿﻞ ﺍﺳﺖ.ﺍﻣﭙﺮﺍﻃﻮﺭﯾﻢ ﻫﺨﺎﻣﻨﺸﯽ ﺍﺳﺖ ،ﻭﻟﯽ ﺟﻐﺮﺍﻓﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﺑﯿﻦ ﺍﻟﺤﺮﻣﯿﻦ ﺍﺳﺖ.ﺷﺎﻩ ﻋﺒﺎﺱ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻡ،ﻭﻟﯽ ﺷﺎﻩ ﻣﻦ ﻋﺒﺎﺱ ﺍﺑﻦ ﻋﻠﯽ (ﻉ) ﺍﺳﺖ.ﺁﺭﯼ ﻣﻦ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﻢ ﻋﺎﺷﻖ ﮐﺎﻭﻩ، ﻣﺪﯾﻮﻥ ﻧﺎﺩﺭﺷﺎﻩ ،ﻭﻟﯽ ﭘﯿﺎﻣﺒﺮﻡ ﻣﺤﻤﺪ ﺍﺑﻦ ﻋﺒﺪﺍﻟﻠﻪ (ﺹ) ﺍﺳﺖ.قدﻣﺖ ﮐﺸﻮﺭﻡ ﺍﺯ ﻣﺎﻭﺭﺍﯼ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺑﻪ ﻗﺪﻣﺖ ﺁﻥ ﻣﯿﻨﺎﺯﻡ ﻭ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ﻫﺎﯼ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﮐﺸﻮﺭﻡ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻡ،ﻭﻟﯽ ﺗﻤﺎﻡ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ﻫﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎ ﺭﺍ ﺩﺭ ﮐﻼﻡ ﻣﻮﻻﯾﻢ ﺣﯿﺪﺭﮐﺮﺍﺭ،ﻋﻠﯽ ﺍﺑﻦ ﺍﺑﯿﻄﺎﻟﺐ (ﻋﻠﯿﻪ ﺍﻟﺴﻼﻡ)ﻣﯿﺒﯿﻨﻢ.ﺁﺭﯼ ... ﻣﻦ ﯾﮏ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﻢ ﻭ دوست ندارم ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺍﺳﻢ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﮐﺸﻮﺭﻡ؛ ﺑﻪ ﺍﻋﺘﻘﺎﺩﺍﺗﻢ ﺿﺮﺑﻪ ﻣﯽ ﺯﻧﻨﺪ..من_یک_آریایی_مسلمانم💙کاربری دوم🤢
90nazanin عضویت: 1397/06/16 تعداد پست: 1988 ان شالله عزیزم و صحیح و سالم باشن ان شاء الله نی نی های شماهم ان شالله عزیزم😘😘😘 یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲
حانیییییییی عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 150 انشاله صحیح و سالم باشن چقد دوقلو خوبه😍😍😍 ممنون گلم بادعای شما با خدا باش و پادشاهی کن بی خدا باش و هرچه خواهی کن
مــرووو مدیر استارتر عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 2981 بنظرم ناهمسان شماچی؟ تو 2کیسن یه کیسه؟ من ناهمسان تو 2کیسه جدان
مریم1368 عضویت: 1397/02/15 تعداد پست: 4152 من حدس میزنم دوقلوهات دخترند هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد
حانیییییییی عضویت: 1398/04/01 تعداد پست: 150 تو 2کیسن یه کیسه؟ من ناهمسان تو 2کیسه جدان منم دوکیسه جدا با خدا باش و پادشاهی کن بی خدا باش و هرچه خواهی کن
مــرووو مدیر استارتر عضویت: 1397/05/16 تعداد پست: 2981 ضربان قلب ربطی ب جنسیت نداره ایشالا هرکدومو دوسداری خدا سالمشو بهت بده💙 از هردو دوس دارم😍 ممنون گلم💋