2777
2789
عنوان

ضربان قلب و جنسیت؟!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1434 بازدید | 81 پست
نمیدونم بیشتر داغ میکنم دوست دارم یه چیز خنک بخورم بستنی شربت آب . شماچی؟ بنظرت چی هستن ؟

منم بدنم همش اتیشه گر میگیرم، سردی ک بخورم حالم خوب میشه

، نمیدونم عزیزم اصلا تجربه ای نداشتم تو خونواده خودم اولین باردارم، ولی همه خونوادم و خودم میگیم هردو دخترن، حسمون میگه تا ببینیم خدا چی میخواد

ولی خودم دوست دارم هردو باشن 

منم بدنم همش اتیشه گر میگیرم، سردی ک بخورم حالم خوب میشه ، نمیدونم عزیزم اصلا تجربه ای نداشتم تو خو ...

ان شاالله سالم باشن و صالح برام خیلی دعا کن میبوسمت گلم

با خدا باش و پادشاهی کن بی خدا باش و هرچه خواهی کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااای از کجا متوجه شدید😐😂😂😂😂

واسه اینکه خودت تو پستت گفتی دوتاشون😃

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
میدونم شوخی کردم و زرنگم😍😂😂 

😂

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

سلام مرووو حالت خوبه؟تاپیکت تعطیل شده از دیروز دارم دنبالت میگردم.چی شدی؟

Smile and embrace this beautiful day take another step toward your dreams today لبخند بزن واین روز زیبا رو در آغوش بگیر امروز یه قدم دیگه به سمت رویاهات بردار