2777
2789
عنوان

ضربان قلب و جنسیت؟!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1434 بازدید | 81 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره منم بیشتر برا این مشتاقم و سیسمونی و... 😍

ای جان ان شالله زود بگذره بفهمیم چیه این کنجید

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲

ضربان قلب ربطی ب جنسیت نداره ایشالا هرکدومو دوسداری خدا سالمشو بهت بده💙

ﻣﻦ ﯾﮏ ﺁﺭﯾﺎﯾﯽ ﺍﻡ،ﺍﻫﻮﺭﺍﻣﺰﺩﺍﯼ ﻣﻦ ﺍﻟﻠﻪ ﺍﺳﺖ.ﺍﺯ ﺗﺒﺎﺭ ﮐﻮﺭﻭﺷﻢ،ﻭﻟﯽ ﺷﺎﻫﻢ ﺣﺴﯿﻦ ﺍﺑﻦ ﻋﻠﯽ ﺍﺑﻦ ﺍﺑﯿﻄﺎﻟﺐ (ﻋﻠﯿﻪ ﺍﺳﻼ‌ﻡ) ﺍﺳﺖ.ﺍﺯ ﺩﯾﺎﺭ ﺁﺭﺷﻢ، ﻭﻟﯽ ﮐﻤﺎﻧﺪﺍﺭ ﻣﻦ ﻣﺴﻠﻢ ﺍﺑﻦ ﻋﻘﯿﻞ ﺍﺳﺖ.ﺍﻣﭙﺮﺍﻃﻮﺭﯾﻢ ﻫﺨﺎﻣﻨﺸﯽ ﺍﺳﺖ ،ﻭﻟﯽ ﺟﻐﺮﺍﻓﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﺑﯿﻦ ﺍﻟﺤﺮﻣﯿﻦ ﺍﺳﺖ.ﺷﺎﻩ ﻋﺒﺎﺱ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻡ،ﻭﻟﯽ ﺷﺎﻩ ﻣﻦ ﻋﺒﺎﺱ ﺍﺑﻦ ﻋﻠﯽ (ﻉ) ﺍﺳﺖ.ﺁﺭﯼ ﻣﻦ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﻢ ﻋﺎﺷﻖ ﮐﺎﻭﻩ، ﻣﺪﯾﻮﻥ ﻧﺎﺩﺭﺷﺎﻩ ،ﻭﻟﯽ ﭘﯿﺎﻣﺒﺮﻡ ﻣﺤﻤﺪ ﺍﺑﻦ ﻋﺒﺪﺍﻟﻠﻪ (ﺹ) ﺍﺳﺖ.قدﻣﺖ ﮐﺸﻮﺭﻡ ﺍﺯ ﻣﺎﻭﺭﺍﯼ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺑﻪ ﻗﺪﻣﺖ ﺁﻥ ﻣﯿﻨﺎﺯﻡ ﻭ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ﻫﺎﯼ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﮐﺸﻮﺭﻡ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻡ،ﻭﻟﯽ ﺗﻤﺎﻡ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ﻫﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎ ﺭﺍ ﺩﺭ ﮐﻼ‌ﻡ ﻣﻮﻻ‌ﯾﻢ ﺣﯿﺪﺭﮐﺮﺍﺭ،ﻋﻠﯽ ﺍﺑﻦ ﺍﺑﯿﻄﺎﻟﺐ (ﻋﻠﯿﻪ ﺍﻟﺴﻼ‌ﻡ)ﻣﯿﺒﯿﻨﻢ.ﺁﺭﯼ ... ﻣﻦ ﯾﮏ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﻢ ﻭ دوست ندارم ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺍﺳﻢ ﺗﺎﺭﯾﺦ ﮐﺸﻮﺭﻡ؛ ﺑﻪ ﺍﻋﺘﻘﺎﺩﺍﺗﻢ ﺿﺮﺑﻪ ﻣﯽ ﺯﻧﻨﺪ..من_یک_آریایی_مسلمانم💙کاربری دوم🤢
ان شالله عزیزم و صحیح و سالم باشن ان شاء الله نی نی های شماهم

ان شالله عزیزم😘😘😘

یا اَباعَبْدِاللَّهِ اِنّى سِلْمٌ لِمَنْ سالَمَکُمْ وَ حَرْبٌ لِمَنْ حارَبَکُمْ اِلى یَوْمِ الْقِیامَه                                                         بِاَبى اَنْتَ وَ اُمّى لَقَدْ عَظُمَ مُصابى بِکَ فَاَسْئَلُ اللَّهَ الَّذى اَکْرَمَ مَقامَک  خدایاااا شکرت خداجونم عاشق مهربونیتم شکر خداجون شکرشکرشکر خداجونم چجوری شکرت کنم بخاطر این همه خوبیت 🤲

من حدس میزنم دوقلوهات دخترند

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد