2777
2789
عنوان

کسی تو سایت هس الان؟توروخدا بیاید با دوست پسرم بدجوری دعوام شد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2320 بازدید | 156 پست

شوخیت گرفته؟

۱۷ سالته و چهار ساله با علی دوستی؟؟؟؟؟؟؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۱ حسابداره یه شرکته عزیزم

به نظرم چرا بابد به تو‌دروغ بگه و‌مطمئن باش این اولین بارش نیست ووست داری شریک زندگیت دروغ گو‌باشه؟ وقتی دیگه اعتماد نداری بهش ادامه دادن بی فایدست به نظرم سنی هم نداری کیس بزات زیاد هست

چه فایده وقتی بالای خط فقر باشی ولی زیر خط فهم؟
به نظرم چرا بابد به تو‌دروغ بگه و‌مطمئن باش این اولین بارش نیست ووست داری شریک زندگیت دروغ گو‌باشه؟ ...

عزیزم مگه فروشگاهه که کیس براش زیاد باشه.  

هر وقت حس کردی کسی ازت دوری میکنه ،،،،، دیگه هیچوقت مزاحمش نشو ...
منم همین اومدتوذهنم ...عزیزدلم سعی کنیدرفیق باشیدباهم نه ک بامحدود کردنش باعث دروغ گوییش بشی ...

الان میگی ینی ببخشمش؟😔

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!
۱۷

پس دَدی حق داشته موافقت نکنه هنوز کلی وقت دارین برای شناخت کامل تر عجله نکن برای ازدواج بزار هم اون بزرگتر بشه هم خودت تا اطمینان پیداکنید از احساس و خواسته ی همدیگه

فکر نکن نفر بعدی که وارد زندگیت بشه راستگوعه 

بعدم وقتی زیاد گیر بدی ناچار میشه بهت دروغ بگه حالا دلش گرفته یه پارک رفته اگه همه چیش خوبه از دستش نده اگه نه همون بهتر که تموم شه

یادمان باشد به خاطر بی کسی هرکسی را به زندگیمان راه ندهیم با بی کسی میشود زندگی کرد اما با هرکسی نه 
فروشگاه که نه ولی فرصت زیاد داره با توجه به سنی که داره خواستگار

دوستم با همین طرز فکر شما پیش رفت که گند زد به زندگیش

الان میگی ینی ببخشمش؟😔

ب نظرمن الان موقع کات کردن نیست یه رابطه چهارسال ریشه دارشده مطمئن باش اگه نبخشیش بعدحسرت میخوری ک اون قدرم کارش غیرقابل بخشش نبود...مشخص دوسش داری فرصت بده بهش مشکلاتوریشه یابی کن تاببینی خداچی میخواد

بویِ روزهای خوب می آید...
دوستم با همین طرز فکر شما پیش رفت که گند زد به زندگیش

مندبا همین طرز تفکر رفتم خداروشکر راضیم عزیزم حتما دوست شما درست تصمیم گیری نکرده وقتی یکی بهت دروغ میگه چرا باید باهاش بمونی اونم تو یه رابطه چهار ساله اصلا ارزششو نداره

چه فایده وقتی بالای خط فقر باشی ولی زیر خط فهم؟

ببین قبلا هم گفتم درست ترین کار اینه که اگر واقعا عاشقشی از دستش نده با این بچه بازیات بنده خدا رو هم انقدر تحت فشار نزار فقط بهش بگو یه چند روزی به رابطتون فرصت میدی که فکراشو بکنه و بیاد حقیقت رو بگه و رفع ابهام و تردید کنه وگرنه دیگه باهات تماس نگیره . مطمئن باش برمیگرده اما لطفا زیاده گویی نکن و مثل معلما که از شاگرداشون سوال جواب میکنن برخورد نکن . کاملا دلخور و متین رفتار کن