2777
2789

سلام بچها دارم میترکم از حرص🙄🤦🏻‍♀️ 

پارسال ده روز بعد از عروسی مون مادرشوهرم به همسرم زنگ زد که واسه تولد خواهرت پابند طلا بگیر نصفشو من حساب میکنم. اونموقع بیست میلیون میشد گفتن نه زیاده نمیدیم و نمیتونیم و مظلوم نمایی... بعد همسرم دلش سوخت با کادوها عروسیمون واسش گوشواره خرید

حالا امسال که اولین تولد منه چی بیارن خوبه؟ 😐 

یه ست پتو و روبالشتی از این نازک مسافرتیا که تو بازار پونصد تومنه😐

منم امشب برای همسرم تو اینستا فیلم یه نیم ست طلا فرستادم نوشتم عزیزم انشالله سال آینده با بقیه هماهنگ کن تولدم اینو بهم بدن🙄😊😊👍🏼

خوب گفتم یا نه؟ خیلی دلم شکست اخه☹️

🪷🌱بالاخره‌جورمیشه‌جورچین‌روزگار‌برات🌱🪷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم 

مطمئن باش همسرتم متوجه شده 

هیچوقت تو زندگی عزت زوری نخواه از کسی 

دنبال تلافی هم نباش 

ولی ببخشید دور از جون سواری هم نده 

سال دیگ ی کادو در همین حد بده ک سختتون نباشه

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

شماهم ازاین به بعد همینجوری براشون هدیه بگیرید

از حساب نکردن پول پابند طلا باید میفهمیدید که اهل هدیه گرون نیستن.جالبه که همسرتون سالها پسرشون بوده و اینو متوجه نبوده.

من مادر شوهرم به شال بهم داد 80 تومن

من تاحالا مادرشوهرم هیچی بهم نداد حتی کادوی عروسی هیچی هیچی از نامزدی تا الان ک بچم ۳ سالشه خدا لعنتش کنه

و پایان داستان نوشت ؛ صبر تمام ماجرا بود 💝💖🌸✨️

بنظرم توقعتون رو یکم کم کنید کادو تولد هرچه که بیارن قابل احترام و ارزشمنده 

شوهرتون هم اگر راضی نبود نباید برای خواهرش طلا می‌خرید زوری نیست که 

این ظلم های بی حدشان، افکار تیره و بدشان،آژیر های ممتدشان، سوراخ های گنبدشان، این موش های شب زده را، ای گربه ها شکار کنید🇮🇷

چه پررو کاش همون گوشواره رم نمیخریدین براش پتوووووو آخه 😐😐

انقدر خودمو الان لعنت کردم که حد نداره

🪷🌱بالاخره‌جورمیشه‌جورچین‌روزگار‌برات🌱🪷