2777
2789
عنوان

کسی تو سایت هس الان؟توروخدا بیاید با دوست پسرم بدجوری دعوام شد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2320 بازدید | 156 پست
مندبا همین طرز تفکر رفتم خداروشکر راضیم عزیزم حتما دوست شما درست تصمیم گیری نکرده وقتی یکی بهت دروغ ...

اتفاقا منم چون رابطشون چهار ساله ست و ریشه داره میگم خرابش نکن چون دیگه عاشقش شده و تقریبا محاله بتونه فراموشش کنه و اینکه بیچاره پسره همچین دروغ خانه خراب کنی نگفته که خواسته خودشو برای خانوم لوس کنه گفته حال ندارم و خونه ام همین . این آقا عشقش و حسن نیتش رو با رفتن به خواستگاری ثابت کرده .البته به نظر من. 

هر وقت حس کردی کسی ازت دوری میکنه ،،،،، دیگه هیچوقت مزاحمش نشو ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا منم چون رابطشون چهار ساله ست و ریشه داره میگم خرابش نکن چون دیگه عاشقش شده و تقریبا محاله بتو ...

خدا کنه این اولین و اخرین دروغش باشه عزیزم چه بهتر ولی باید بیشتر حواسشو جمع بکنه از کجا معلوم  جاهای دیگه نپیچونده باشه به نظرم به فزصت بده بیشتر بشناسش بعد تصمیم بگیره

چه فایده وقتی بالای خط فقر باشی ولی زیر خط فهم؟

عزیزم خیلی سن هردوتون کمه و این که هرچی بامردا روراست تر باشی بیشتر گند میزنن به اعتمادت من ۹ سال ازت بزرگترم ودقیقا همسن الان تو بودم که خیرسرم ازدواج کردم والان مثل سگ پشیمونم احساسی تصمیم نگیر خواهشا به خودت و اون زمان بده وبیشتر وقت بزار برای شناخت که مثل من نشی که الان ازش عوقم میگیره ولی بچه دارم ونمیتونم ول کنم همه چیز رو 

کسی که سنگدله شاید یه روزی مهربون بوده شکستن اعتمادشو وقتی که خیلی جوون بوده هراندازه که میجنگهبازم حس میکنه کم نیست  شاید پلای برگشتو خودش عمدا خراب کرده هزاربار باسفید باخته سیاهو انتخاب کرده .....
عزیزم خیلی سن هردوتون کمه و این که هرچی بامردا روراست تر باشی بیشتر گند میزنن به اعتمادت من ۹ سال از ...

ببخشید یعنی شماهم دوست بودید و عاشقش بودید بعد باهاش ازدواج کردید ؟؟؟؟

هر وقت حس کردی کسی ازت دوری میکنه ،،،،، دیگه هیچوقت مزاحمش نشو ...
ببخشید یعنی شماهم دوست بودید و عاشقش بودید بعد باهاش ازدواج کردید ؟؟؟؟

نه عزیزم نه دوست بودم باهاش نه هیچ وقت عاشقش بودم به استارتر گفتم که چون سنش کمه حواسشو جمع کنه واحساسی تصمیم نگیره 

کسی که سنگدله شاید یه روزی مهربون بوده شکستن اعتمادشو وقتی که خیلی جوون بوده هراندازه که میجنگهبازم حس میکنه کم نیست  شاید پلای برگشتو خودش عمدا خراب کرده هزاربار باسفید باخته سیاهو انتخاب کرده .....