2777
2789
عنوان

کسی تو سایت هس الان؟توروخدا بیاید با دوست پسرم بدجوری دعوام شد😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2321 بازدید | 156 پست
خیلی خشنی ها.بنده خدا شوهرت که چی میکشه از دستت.فکر کنم هرروز با خط کش تنبیهش میکنی😂

اره روزی سه وعده جای غذا کتک میدم بخوره😒شمام اگه میل دارین بدم خدمتتون  

میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔                   خداجونم تنهام نذار😢💔

حالا همشششش اصرار میکرد جمعه تولدمو بگیره و منم برم 

اما گفتم ک نمیرم و گف باید بیای

میدونم ک اگ از نزدیک ببینمش سست میشم و راحت میبخشمش واسه همین نمیرم

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا همشششش اصرار میکرد جمعه تولدمو بگیره و منم برم  اما گفتم ک نمیرم و گف باید بیای میدونم ک ...

پونه جون لطفا بگو علی چند سالشه و شغلش چیه

هر وقت حس کردی کسی ازت دوری میکنه ،،،،، دیگه هیچوقت مزاحمش نشو ...
اره روزی سه وعده جای غذا کتک میدم بخوره😒شمام اگه میل دارین بدم خدمتتون    

ددستتون درد نکنه.بزار بنده خدا از بیمارستان مرخص بشه بعد منو بفرست جاش.به کمپین مهربان باشیم حتما بپیوندید😂😂😂😂

در تقابل آب و سنگ در رودخانه همیشه آب برنده است.نه به خاطر قدرتش،بلکه به خاطر همت و پشت کارش.✌.در ضمن حساب کاربریم مال ۹۵بود که متاسفانه ترررکید😭😭😭😭😭😭😭
عزیزم بایددلیل پنهون کاریش وریشه یابی کنی تانرفتیدزیریک سقف جداشدن خیلی راحت تره امااگه برید زیریک س ...

عزیزم خودم حس میکنم دلیلش این باشه ک من زیادی محدودش کردم و نزاشتم ازاد باشه الان اینطوری عقده شده واسش این چیزا و دروغ میگه و پنهان میکنه

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!
ددستتون درد نکنه.بزار بنده خدا از بیمارستان مرخص بشه بعد منو بفرست جاش.به کمپین مهربان باشیم حتما بپ ...

شما نگران نباشین

تو بیمارستان تخت خالی پیدا میشه برا شما😒

میشه برا ارامش دلم یه صلوات بفرستی 😔                   خداجونم تنهام نذار😢💔
قرار بود جمعه خیر سرم تولد بگیره برام😔خیلی امشب کارش دلمو شکوند شاید بگید خب ی پارک رفته دیگ ولی تو ...

خودش چه عکس العملی نشون‌داده اصلا دلیل دزوغش چی بوده از خودش بپرس 

چه فایده وقتی بالای خط فقر باشی ولی زیر خط فهم؟
عزیزم خودم حس میکنم دلیلش این باشه ک من زیادی محدودش کردم و نزاشتم ازاد باشه الان اینطوری عقده شده و ...

منم همین اومدتوذهنم ...عزیزدلم سعی کنیدرفیق باشیدباهم نه ک بامحدود کردنش باعث دروغ گوییش بشی ...

بویِ روزهای خوب می آید...