2777
2789
عنوان

من بشدت آدم مودیم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 29 پست
بستگی داره ببی گاهی اطرافیان زیاده روی میکنن گاهی مسخره میکنن گاهی درست میگندلی تا وقتی بهت اسیبی نز ...

درسته

آخه داره کم کم آسیب میزنه! منم جبور میکنه مث خودش باشم

یهو لج میکنه میگه باید با من مسخره بازی بکنی، هرچیم مخالفت کنم بدتر میکنه 

بعد باید یکم به دلش کار کنم که دست برداره

آره ولی خیلی زیاد نه

بی تواما به چا حالی من از آن کوچه گذشتم...

ارع دقیقا

علتش همینه

اینقدر سر کوچک ترین مساعا بهمون سخت گرفتن ک ما گمراه شدیم

علت این وسواس تصمیم گیریمون اینه ک خودمونو گم کردیم چون کاری ک فک مسکردیم درسته رو بد جلوه میدادن برا همنی گم شدیم تو خودمون و همه ماها بچه هایی هستیم ک فقط جسممون بزرگ شده

لعنت بر باعث بانیش و تربیت غلط

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درستهآخه داره کم کم آسیب میزنه! منم جبور میکنه مث خودش باشمیهو لج میکنه میگه باید با من مسخره بازی ب ...

خب این بنده خدا واقعا یکم0 کم داره انگار اره بنظرم باهاش قطع رابطه کن اما کم کم و نامحسوس ک متوجه نشه 

تصورم چیز دیگه بود ولی اگه اینجوره یکم بنظرم فاصله بمیر ولی اصلا نذار بفهمه 

درستهآخه داره کم کم آسیب میزنه! منم جبور میکنه مث خودش باشمیهو لج میکنه میگه باید با من مسخره بازی ب ...

اینم بگم با هرکی بگردی دومیش خودت میشی 

برا همین میگن با ادم بهتر از خودت باش امه دیدی پیدا نمیشه هموسطحت تنها باش خیلی بهتره 

علتش همینهاینقدر سر کوچک ترین مساعا بهمون سخت گرفتن ک ما گمراه شدیمعلت این وسواس تصمیم گیریمون اینه ...

اره عزیزم درسته 

ولی اونا هم نا آگاه بودن از ندانستن باما اینکارو کردن 

اما خب توزندگیمون بی تاثیر نبوده این وسواس

باید تلاش کنیم درمان بشیم

شهرمن گیلان😍 برونگرااا

اره عزیزم درسته ولی اونا هم نا آگاه بودن از ندانستن باما اینکارو کردن اما خب توزندگیمون بی تاثیر نبو ...

اره اما برا من نااگاه نبودن غمدی بوده 

جو سمی یود ک من سالم ترینش بودم برا همین اسیب زدن چون عین اونا نبودم جمله اخرم منظورم خانواده خودم بود

اره اما برا من نااگاه نبودن غمدی بوده جو سمی یود ک من سالم ترینش بودم برا همین اسیب زدن چون عین اونا ...

عزیزممم 

وقتی ی مار نیش مون بزن نمیریم بهش بگیم جرا نیشم زدی چون طبیعت اون این ذاتشه

هرکسی بده این بدی تو قلبشه و اول خودشه ک میسوزه

کاریه ک شده و بما آسیب زدن ،دنیا خیلی کثیف خیلی

هر آدمی یجا زخم دیده

هیچ کس بی زخم نیس .غصه نخور  

همه چی درست میشه 

شهرمن گیلان😍 برونگرااا

عزیزممم وقتی ی مار نیش مون بزن نمیریم بهش بگیم جرا نیشم زدی چون طبیعت اون این ذاتشههرکسی بده این بدی ...

دقیقا همون مار بود اما من باورم.نمیشد حتی فکر نمیکردم ک مامادرم مار باشه میگفتم ن مامانم دوسمدداره هربار میگفتم چرا اینجوری باهام و بدتر نیشم زد اینووالان ک قطع رابطم.میفهمم 

فقط برام.عجیبه منطقی نیست تو کتمونمیره ی ماتر چطور میتونه با نوزاد خودش اینجور باشه من ی گربه دارم جون میدم براش ن از نوعم ن زاییدمش ادم میمونه فقط از وقتی قطع رابطه کردم حالم خیلیییی بهتره

دقیقا همون مار بود اما من باورم.نمیشد حتی فکر نمیکردم ک مامادرم مار باشه میگفتم ن مامانم دوسمدداره ه ...

خیلی سخته خدایی حق داری ناراحت باشی ،همه ما تو دنیا تنهایم این تلخ ترین حقیقت ..کسی و نداریم جز خودمون و خدا

شهرمن گیلان😍 برونگرااا

خب این کجاش مودی بودن هست ؟

منم مودیم و زیاد هم میگم اینو

ولی چیزی که شما گفتی بیشتر به بی فکر عمل کردن به نظر میرسه.... عواقب کارت رو نمی سنجی .... این مودی بودن نیست

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

خب این بنده خدا واقعا یکم0 کم داره انگار اره بنظرم باهاش قطع رابطه کن اما کم کم و نامحسوس ک متوجه نش ...

آره واقعا به فکرشم

باید کم کم ازش دور شم ولی به قول تو نامحسوس

بعد من یه جیز میگم تو چیز دیگه بشنو باید ببینش بدتر از ایناست که گفتم

اینم بگم با هرکی بگردی دومیش خودت میشی برا همین میگن با ادم بهتر از خودت باش امه دیدی پیدا نمیشه همو ...

دقیقا

اللن این دوست من که بشدت آدم ساده عقلیه داره منو شبیه خودش تو ندرسه نشون میده و من دارم دیوونه میشم از دستش

من الان بخدا با اعتماد بنفس حرف نمیزنم ولی بهتر از اون که هستم اون شبیه من میشه من شبیه اون 

باید با بقیه دوستام بگردم