2777
2789
عنوان

مادرشوهرم با یه لحن تحقیر امیزی بهم گفت حتما دختر زایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1562 بازدید | 60 پست

هی هی میگفتی احمق جنسیت بچه مربوط به پسرت

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگفتی حالا شما که پسر آوردی چه گلی به سرت زدی دختر از پسرم بهتره والا 😑

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣴⣾⣿⣿⣷⣦⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀.⠀⠀⠀⠀⠀⣸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣧⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡟⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠙⠻⠿⠿⠟⠋⠀.              ⠀ها چیه ⠀⠀⠀⠀⢀⣤⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣶⣤⣀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⣠⣾⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣷⣤⡀⠀ ⣠⣾⣿⣿⠟⠁⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡇⠈⠛⢿⣿⣿⣦ ⠹⣿⣿⣧⡀⠀⢸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡇⠀⢀⣼⣿⣿⠟ ⠀⠘⢿⣿⣿⣦⣸⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣇⣴⣿⣿⡿⠋⠀ ⠀⠀⠀⠙⢿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⠋⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠈⢹⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡏⠉⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿⣿⡏⢹⣿⣿⣿⣧⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣼⣿⣿⣿⡇⢸⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣿⣿⣿⣿⡇⠈⣿⣿⣿⣿⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣿⣿⣿⣿⠁⠀⣿⣿⣿⣿⡀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣿⣿⣿⣿⠀⠀⣿⣿⣿⣿⡇⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿⣿⣿⠀⠀⣿⣿⣿⣿⡇⠀⠀⠀⠀⠀  

نرو اگه میخای ارزشت بالا باشهماددشوهر من گفت اگ پسر نباشه بچت واس پسرم زن میگیرم. الان ک پسرم ۴ سالش ...

من اصلا نمیتونم برم یه ادم از چشمم بیوفته برای همیشه تموم شده اس درحالیکه ازمایش پسر خودش نشون میدادکه دختر دار میشیم ولی من نگفتم وعاشق بچه امو و شوهرمم

استارتر سوره کوثر معنیش خیلی قشنگه حتما بخونش ته سوره میگه 

بی تردید تو بی فرزند نیستی، بلکه دشمن تو نسل بریده، بدون خیر و بی سرانجام خواهد بود.

فقط خانم ها در تاپیک های من حضور داشته و نظر بدن 

من اصلا نمیتونم برم یه ادم از چشمم بیوفته برای همیشه تموم شده اس درحالیکه ازمایش پسر خودش نشون میداد ...

حرفشو بزار زیر پاتو و ازش رد شو بیخیال بابا

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن