2777
2789
عنوان

شما حاضرین باهمچین کسی ازدواج کنین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 84 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره

با بیکینی هم بذاره میگیرمش

تازه بهتره قشنگ میبینمش😂

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

با حجابی یا بی حجابی ربطی به حیا نداره 

حیا یه چیز درونیه 

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️

انسان بودن مگه به عکس و حجابه ؟؟؟ نمیشه انسان ها رو از پست و استوری قضاوت کرد... پس من باشم هرگز قضاوت نمی کنم و معیار سنجش ادم ها حجاب نیست! فکرم نکنم کسی عکس با حجاب بزاره برای جلب نظر دیگران یه کسی عکس بیحجاب بزاره برای دل بری... شرف و انسانیت ربطی به یه تیگه پارچه نداره

اره،زندگی هرکی به خودش مربوطه....مگه هرکی عکس سرلخت بذاره ادم نیست یابرچسب خرابی باید بهش زد؟؟؟من خودم ادم مذهبی هستم اما احترام میذارم به تموم سلیقه ها

با نظرم مخالفی ریپلای نکن 🙄🙄🙄

خب من خودم برا خودم خوشم نمیاد در این حد ولی بنظرم تمام کساییم ک این کارو میکنن ادمای بدی نیستن مهم ذات ادمه من اگ نگاه کثیف خیلی از اقایون نبود این ازادیو دوس داشتم ولی خب اذییت میشم ی عده هستن براشون مهم نیس نگاه دیگران ک خب دلیل براین نیس ک دخترای خوبی نباشن 

درخیال روزهای روشنم..