2777
2789
عنوان

شوهرتون قبل ازدواج عاشق کسی بوده❓

| مشاهده متن کامل بحث + 3745 بازدید | 160 پست
برای خوشحال کردنم همه کار می‌کنه از خواسته های خودش میگذره همه چی رو واسه من میخاد فقط من تو زندگی خ ...

شوهرمنم اوایل ازدواج همه اینارو برام انجام میداد 2ساله اهمیت نمیده بچه دارشدیم سرش شلوغ شده

آخه من خیلی چشم وگوش بسته بودم میگم باید یکی مث خودم نصیبم میشد

توی دخترا عادی هست ولی خوب پسرا چشم و گوش بسته شون هم چندتا داشته، به اونایی هم که میگن تا اولین شوهرمون بودین باور نکن 

ببین من یکی از پسرای های فامیل که از همه هرزه تر بود واسه همسرش قسم خورده فقط تو بودی

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره شاید صرفا دوست دخترش بوده

همه میدونستن میخوادش ولی دختره اول نامزد کرد 

ولی درکل خودمو که نگا میکنم میبینم اصلا قبل 22سالگیم معیاری واسه ازدواج نداشتم احساس میکنم شوهرمم همینجوری رو هوا عاشق میشده

شوهرمنم اوایل ازدواج همه اینارو برام انجام میداد 2ساله اهمیت نمیده بچه دارشدیم سرش شلوغ شده

این دلیل نمیشه ما چهارده ساله ازدواج کردیم بازم همین هستیم سعی کن کاری کنی که بچه ها باعث نشن رابطه تون سرد بشه