2777
2789
عنوان

شما حاضرین باهمچین کسی ازدواج کنین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 84 پست
اگه دختر اسلامی نبود چی حیا نداره  مسیحی باشه حیا نداره  فقط اسلامی ها حیا دارن؟

اولا دختر اسلامی نه دختر مسلمون خواهر.

دوما اسلام کامل شده ی مسیحیته همشون یه چیزو میگن و از طرف خدا هستن اون فرد مسیحی هم اگه حد حجابشو رعایت کنه فرقی نداره 

یه جمنای مغرور و خاص🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دختر اسلامی نبود چی حیا نداره  مسیحی باشه حیا نداره  فقط اسلامی ها حیا دارن؟

دارید بحث حدود رو میکنید عزیز!

نه بحث ابعاد!

والا اون چیزی م که من تو واقعیت، نه تو فیلمای هالیوودی ،دیدم اینه که خوششون نمیاد لباسای بدن نما و عجیب بپوشن

ی مسئله دیگه م اینه که اونا درگیر عرف مسیحیت شدن،با این حال از عرف خودشون تعدی نمی کنن، خصوصا مثلا جامعه امریکا که نسبت به بقیه کشورا کاتولیکای مذهبی تری ن!

اما عرف ما رو که اسلام تعیین کرده، تعدی کردن ازش دقیقا برا شما چه معنیی داره؟

من گاهي تو خيابون يه خانم فوق العاده بي حجاب ميبينم كه بچش بغلشه خيلي حسرت ميخورم شايد بنظر مسخره بي ...

عزیزم ان شاالله به زودی دامنت سبزمیشه توکلت به خداباشه.این چیزابه نظرم یه امتحان الهی هست که میزان صبروتحملت معلوم شه چقدره .من خودمم سه ساله منتظرم درکت میکنم چی میگی

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

نه اصلا

تمام آیه ی قرآن همین است فقط حیدر(ع) امیرالمؤمنین است ❤❤❤❤❤ اُنظُر إلَینا یا اَباعَبدالله(ع) ❤❤❤❤❤   در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم" (سوره زمر آیه۵۶)
دارید بحث حدود رو میکنید عزیز! نه بحث ابعاد! والا اون چیزی م که من تو واقعیت، نه تو فیلمای هالیوود ...

خداروشکر تو ایران زندگي نمی‌کنیم چون آدمهای به ظاهر مومن با حجاب اجبار پدر ملت درآوردن  

راست گفتن به ظاهر مومن ها بالایی منبر میرن پایین نمیان هرچی شما بگید

حیایی که شمامیگید درسته 

"مردم خواب هستند پس هنگامی که می‌میرند، هشیار می‌شوند"
عزیزم ان شاالله به زودی دامنت سبزمیشه توکلت به خداباشه.این چیزابه نظرم یه امتحان الهی هست که میزان ص ...

اي چي بگم عزيزم😔😔😔انشاالله روزي همه منتظرا

خداياشكرت....❤️ 

صددرصد نه 

چون عروسم قراره مادر نوه هام باشه و نوه هام به دست اون تربیت بشن 

حتما کسی رو انتخاب میکنم که از هر جهت بهترین برسه

پ البته پسری رو تربیت می کنم که حیا و عفت همسرش براش مهم باشه