2777
2789
عنوان

شما حاضرین باهمچین کسی ازدواج کنین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 84 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر فقط به قدر نیاز دوتا چشاش معلوم باشه تو کارتن یخچال بره بیاد و فتوسنتز کنه :/

مَرد هستم، همین...                                                                                                                              پرسیدند ادب از که آموختی؟ گفت: از کاربران نی نی سایت.

دقت کردید به یه چیزی؟

هیچوقت یه آقا نمیپرسه شما دوست دارید با پسری که عکس با شلوارک میذاره تو اینستا ازدواج کنید یا چنین دامادی داشته باشید؟

چرا تو جامعه ما همه ناخودآگاه افکار مردسالارانه دارن؟

چه اهمیتی داره مردها چی دوست دارن و چطوری میپسندن؟

هر طوری که خودمون دوست داریم زندگی کنیم.💖

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

به نظر من اونی که به حجاب اعتقاد نداره باید نشون بده که اعتقاد نداره تا اونایی که معتقدن سمتش نرن بعدا اختلاف فرهنگی پدرشونو دربیاره.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.

پسرندارم ولی اینکه اعتقادات طرف مقابل چی باشه بهش احترام میذارم کی میدونه بنده عزیزخداکیه؟؟؟شایدهمون دختری که عکس بیحجاب میذاره تواینستا دلش ازمن وشماپاکترباشه به خدانزدیکترباشه

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

قطعا برا ازدواج خیلی ملاکها مطرحه با گذاشتن4تا عکس نتیجه ای گرفته نمیشه

عروسمم باید موقر و متین باشه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

چادریم خودم. اما ٱره چرا که نه؟ خیلی چیزا مهمتر از حجابه و در اولویته.

اگه از خدا نی نی میخواین بخونین🌷🤲🌷 مادر یا پدر شدن سخت ترین مسئولیتیه که یه آدم میتونه قبول کنه. شما باید اونقدر رفتار و افکارتون بالغ باشه که بتونید یه"انسان" رو پرورش بدید. به خودتون یادآوری کنید همه ی آدم ها لازم نیست بچه داشته باشن. خواهش میکنم تا وقتی از آرامش و سلامت خودتون و  زندگی دو نفره تون مطمئن نشدین یه طفل معصوم به دنیا اضافه نکنید. من زوجی رو میشناسم که ده سال درمان و نذر و نیاز کردن تا خدا بهشون یه پسر داد و الان پسرشون افسرده ست... انشاالله اگه قراره فرزند سالم و شادی داشته باشین خیلی زود آرزوتون برآورده شه✨✨✨

آره 

چون‌ حجاب مگه تعیین میکنه کي با حیا و خوبه؟؟؟؟ 

من آدمهای دیدم بی حجاب دل‌ مهربون و ادم بودن آدمهای چادری دیدم که هرکار خلاف شرع بوده انجام دادن 

هيچ وقت حجاب معیار قرار ندید 

البته‌ همه با حجابها بد نیستن خوبم دارن همه بد حجابم خوب‌ نیستن بد دارن باید ببینی اخلاقش و ادبش چجوریه 

"مردم خواب هستند پس هنگامی که می‌میرند، هشیار می‌شوند"