2777
2789

تو پروسه طلاقم، مجبورم تو خونه تحملش کنم

شوهرم به شدت بدجنس و خودخواه و بی‌وجدانه

امروز بازم کتکم زد هر چی از دهنش درومد بهم گفت، میخواست کتری آب جوشو روم خالی کنه و بهم گفت سیاه‌سوسکه، چون پوستم گندمیه و سفید نیستم همیشه با این لفظ مسخره‌ام میکنه

بهش گفتم حسرت هر چی شادی و خوشی بود به دلم گذاشتی عقده‌ای شدم هر جا لباس عروس میبینم گریه‌ام میگیره، گفت تو لیاقت نداشتی واست عروسی بگیرم

هیچی واسش کم نذاشتم.. هیچی

از همه نظر ازش بالاتر بودم، خونه و ماشین و جهازو ما جور کردیم

بعد کتک زدنم قهر کرده روی مبل خوابیده من رو تختمم

از یه طرف متوجهم چقدر وضعیت بدیه و باید ازش متنفر باشم سمتش نرم چون هیچ امیدی به این موجود نیست، از یه طرف دیگه اختلال مهرطلبیم شدید شده و دارم دیوونه میشم میخوام برم سمتش منت کشی

قشنگ متوجهم که دیوونه شدم و کارم منطقی نیست، ولی دست خودم نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نمیری تراپیست؟

رفتم، همه فقط میگن طلاق بگیر همین

نمیگن آیا دلت غصه داره؟ دردت چیه حالت چطوره چطوری با سختی طلاق کنار میای

هیچی نمیگن، فقط پول میگیرن میگن طلاق بگیر همین

من که طلاق میگیرم ولی حالم اصلا خوش نیست

الان به خودت بگو اگه منت بکشم قراره چی بشه این استرس الان من قراره چی رو حل کنه؟

اگه منت بکشم بازم ناز میکنه و بیشتر خودشو واسم میگیره

خودم اینو میدونم

ولی بازم دیوونه‌ شدم

رفتم، همه فقط میگن طلاق بگیر همیننمیگن آیا دلت غصه داره؟ دردت چیه حالت چطوره چطوری با سختی طلاق کنار ...

چون متوجه میشن حال و روزت به خاطر زندگی با این شخص و تحقیر و توهین هاش هست. معجزه که نمی تونند انجام بدن. باید طلاق بگیری و بعد روی شخصیت خودت کار کنی...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
اگه منت بکشم بازم ناز میکنه و بیشتر خودشو واسم میگیرهخودم اینو میدونمولی بازم دیوونه‌ شدم

خب اون که قرار نیست نازت کنه پس برا چی بری سمتش؟

میدونم که خودت میدونی اما لازمه یکی از بیرون بهت هشدار بده

سلام عزیزم ببخشید میپرسم دراری طلاق میگیری باهاش رابطه ج نسی داری

خدایا به داده وندادت شکر❤که داد ات نعمت ندادت حکمت وگرفته ات امتحان است🙏خودت حافظ همسر وفرزندانم باش🤲