2777
2789

۲هفتست ازدواج کردیم

چیکار کنم😭

همین الانم دعوای بزرگی افتاد داره میره شهرشون

اخه جدا شم چطور میشه

بمونم چطور میشه😭😭😭

هنوز من دارم جواب تبریک میدم😭

هیچ کسو ندارم درد و دل کنم

نمیتونم بگم بقیه بفهمن 

پدر مادرمم پیش اون از اون طرفداری میکنن

کاربری دست دو نفر

موضوع چی بوده؟

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین یکی دوسال اول زندگی همینه . خیلیییی عادیه ،طول میکشه تا با رفتار همدیگه خو بگیرید،بعدش شیرینیییِ  ،لطفا نه دیگران رو در جریان بذار نه اجازه بده دخالت کنن 

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

ببین یکی دوسال اول زندگی همینه . خیلیییی عادیه ،طول میکشه تا با رفتار همدیگه خو بگیرید،بعدش شیرینییی ...

اخه روزای اول نامزدی همه میگن شیرینه

ما حتی محضرم با دعوا رفتیم کل راه رو گریه کردم

کاربری دست دو نفر
مگه جدا شدن الکیه که بعد دو هفته بری قهر. احتمالا میخواد بترسونتت الکی میگه میخواد بره شهرشون.

دیگه اونقد دعوا کردیم هم خودمون حسته شدیم هم خانواده‌مون😭😭😭

کاربری دست دو نفر
اخه روزای اول نامزدی همه میگن شیرینهما حتی محضرم با دعوا رفتیم کل راه رو گریه کردم

هر کی گفته ببخشید اشتباه گفته😁 شما الان نامزدی یا ازدواج کردی؟فرق داره اینا 

کاش کامل ماجرا رو میگفتی بتونیم کمکت کنیم

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️