نمیدونم ما تا به کی باید پزشک های دلسوز و جووون های نابغه و نخبه رو بخاطر فشار روانی استرس مشکل مالی و خودکشی قراره از دست بدیم واقعا به خانوادش تسلیت میگم 🖤🥀
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حالا خوبه بالا ترین شان اجتماعی و بالاترین حقوق تو جامعه ما مربوط به همین قشر میشه چه ظلمی آخه این ح ...
درسته ولی شغلشون صد برابر فرهنگیان سخت تره عین جون کندنه و کلی استرس ولی فرهنگیان از ترم اول حقوق میدن پزشکی فقط اسمش بزرگ شده وگرنه من خودم علاقه مندم اما بهم گفتن اگه به خاطر درآمد میخوای بری پزشکی اصلا نزدیکش نشو .
هر کسی تو دنیا فشار مالی روش باشه باید خودکشی کنه ؟؟؟این چه توجیح یههزار و یک بچه کم سن و سال خوانند ...
باز شروع كرديد؟ شما جاش بوديد؟ ايشون از خانواده دكتر سرشناس بودن و بعيد ميدونم فشار مالي علت بوده باشه ولي به رزيدنتها خيلي توهين ميشه تو بيمارستان در هر صورت علت اصلي رو فقط خدا ميدونه قضاوت نكنيم