2777
2789
عنوان

پسری که بهش علاقه داری و میگه مثل خواهرمی

| مشاهده متن کامل بحث + 13593 بازدید | 69 پست
کاریش نداشتم خودش مثل کنه میمونه ول نمیکرد خو . حالا این دختر دایی من میره پیش دختر خالم ک دوسش دارم ...

خب شما معلومه چراغ سبزی بهش نشون ندادی..ولی این نکبت خودش شروع کرد... وگرنه منو چه به عشق و عاشقی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شما معلومه چراغ سبزی بهش نشون ندادی..ولی این نکبت خودش شروع کرد... وگرنه منو چه به عشق و عاشقی &n ...

منم اولش بش محبت میکردم چون مثل خواهرم بود اما وقتی فهمیدم برداشت بد داره برجکشو پوکوندم

علیم فقط خداست
نکته جالبش اینجاس ک وقتی که املتو نخوردم خودش خوردش و منم بعد از اینکه ظرفشو شست تو همون املت درست ک ...

😂😂😂😂😂😂

چند سالتونه؟؟

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
دعوتم میکنه کافی شاپ ..بهترین کافی شاپا... همش با چشاش میخواد بخورتم... همش از خودش و تواناییاش تعری ...

خب بدبخت چجوری بگه  دوست داره دیگه              ؟  !

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد

حواست باشع چراغ سبزنشون ندی.وگرنه تاآخرمیگه خودت اومدی طرفم.جدی نگیر.مردها1000رودارن.تاوقتی مثل آتیش پشت شیشه ای'میان طرفت.بعدمعلوم نیس کجای زندگیشونی.!

گول ظاهرنخور.اگرکسی بخوادت سرموقعش میاد.مغازه دارواسه غالب کردن جنساش خیلی تعریف میکنه.بازیگرخوبیه توبیننده بدی هستی.صبرکن.

من با یکی دوست بودم..بعدترها استادم شد...یه ترما فقط

هی میگفت شما مثل خواهرمی...این کادو رو برا خواهرمم گرفته بودم گفتم برا شما هم بگیرم..از این کارها

الان پسرمون ۱۰ سالشه

بخاطر شلی تنبان یه نر و حفظ ایمان نداشتشون،منِ زن نمیرم تو گونی.عرزشی بازی  هم ممنوع