2777
2789
عنوان

برگردم به نامزدسابقم😢❓

233 بازدید | 12 پست

من چندسال پیش بایکی وارد رابطه شدم که اون رابطه خیلی بد تموم شد

من مدتها درگیرش بودم حتی همین الانم درگیرم که نزدیک دوساله میگذره

چندماه پیش پسر فامیل دورمون که خیلی کم رفت و امد داشتیم منو دید مثل اینکه خوشش اومد ارتباط گرفتیم باهم مجازی و اینا تا پیشنهاد اشنایی داد که بعد از یه مدت باخانواده درمیون بذاریم که گفتم نه و اونم بعد از یه مدت اصرار و رد شدن از طرف من باخانوادش درمیون گذاشت اومدن خواستگاری من خیلی از رفتار و ظاهرو خلاصه همه چیش خوشم اومد و نامزد شدیم قرار بود بعد از محرم و صفر عقد کنیم همه چی هم‌خوب بود تا من واقعا دیدم وقتی نزدیک میشه لمسم میکنه من فکر نفر قبلیم میاد تو ذهنم بهم میریزم و یه روز کادوها و حلقشو پس دادم، چندباری بهم پیام داد خواست نطرمو عوض کنه ولی اصلا جواب ندادم اون روزم مامانش به مامانم میگفت دخترت بد کرد با پسرم ما خیلیا رو بهش معرفی کردیم ولی فقط میگه دختر تورو میخواد 

امروزم پیام داده بهم اهنگ فرستاده 

ته دلم دوستش دارما ولی میترسم باهربار دستمو گرفتن ممکنه یاد خاطراتم بااکسم بیفتم🤦🏻‍♀️

بشدت پسر خوبیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب شما بجا بهم زدن نامزدی میرفتی خودتو درمون میکردی

نخواستم علاف من بشه از این بیشتر مشاوره هم خیلی رفتم ولی هیچ‌تاثیری نداشت بودجه منم محدودتر ازاون بود که هی درمانگر عوض کنم

برو پیش مشاور چرا رابطه رو با نفر قبلی تموم کردیفکر نمیکنی بعدا حسرت همین که الان ردش کردی رو بخوری ...

اکسم؟اون خودش رفت

نامزد سابقمم گفتم چون فکرم پیش شخص دیگه ای بود نخواستم علافش کنم بیشتر ازاین 

اکسم؟اون خودش رفتنامزد سابقمم گفتم چون فکرم پیش شخص دیگه ای بود نخواستم علافش کنم بیشتر ازاین

اکست رفته بنظرت دوباره بر میگرده؟!؟

اگه برگرده بعد چند سال فکر میکنی مثل همون دوران قبل هست یا نه مطمئنا تغییر کرده

پس اگه واقعا این پسره که اخیرا باهاش نامزد کردی پسر خوبیه بهش فرصت بده اگه خودت قلبا راضی هستی چون نه من نه هیچ کس دیگه نمیتونه براتون تصمیم بگیره این فقط یه راهنمایی هست و اینکه هیچ وقت هیچ وقت علت اینکه حلقشو پس دادی بهش نگو

انشالله هر چی خیره برات اتفاق بیافته

اما سعی کن حتی اگه پیش مشاور نمیری با کتاب های روانشناسی چیری نفر قبلی رو‌از زندگیت حذف کنی

چون احتمالا پیش خودت میگی اون عشق اولم بوده و تو این دو سال انقدر به اون رابطه پر و بال دادی که نمیتونی راحت ازش گذر کنی