2777
2789
عنوان

پسری که بهش علاقه داری و میگه مثل خواهرمی

| مشاهده متن کامل بحث + 13593 بازدید | 69 پست
تازشم یه بار مامانشو اورده بود منو ببینه..به بهانه ای منو معرفی کرد به مامانش...مامانش از زیر تا بال ...

ههه هههه   چه مامان  باحالی 

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه روز بهش گفتم از این خواهر بازیا خسته شدم

نه دوسم داری نه اجازه میدی  پسری دور برم بپلکه و دوسم داشته باشه

یا دوسم داشته باش یا برو

بخاطر شلی تنبان یه نر و حفظ ایمان نداشتشون،منِ زن نمیرم تو گونی.عرزشی بازی  هم ممنوع
فهمیدم ..میرم بهش میگم من داداش نمیخوام ...دوست پسر میخوام که بعدا شوهر بشه    

بزا من که جواب داد

بهش گفتم ببین فلانی...من داداش میخاستم ننم میزایید برام (من برادر  ندارم کلا) من احتیاج به دوست و همراه دارم.میخای باش نمیخای برو کنار یکی‌ بیاد

اونم شروع کرد به چرت پرت گفتن و این حرفا

هر چند مو به مو به ننش گفته بود اینارو..و هنوزم که هنوزه مادرش بهم میگه تو پسرمو خواستگاری کردی 

بخاطر شلی تنبان یه نر و حفظ ایمان نداشتشون،منِ زن نمیرم تو گونی.عرزشی بازی  هم ممنوع