2777
2789

بار اول چایی ریختم تو سینی یه دور برا همشون بردم و باز گذاشتم آب جوش بیاد برا بعدش...

این چایی اولو که خورد گفتم صبر کن قوری رو بیارم الان برات میریزم وقتی قوری رو بردم یهو از دستم کشید و گفت بزار خودم میریزم گفتم خب بزارید من براتون میریزم بعد با طعنه گفت خودم بلدم نیازی تو برامون چایی بیاری😐😐😐😐 منم هیچی نگفتم قوری رو دادم دستش!!!! وا ینی بهش برخورد که دیر تر چایی اوردم؟😐 

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو دعوا داری

اولین بارم بود میومد خونمون از شهرستان...

کلا پا میشدم مینشستم با پوزخند نگاه میکرد انگار ارث باباشو خوردم زنیکه رو

دنبال بهونه برا طعنه و دعوا بود

بیشتر از این حرصم میگیره که شوهرم از رو مبل بلندش کرده و براش رو زمین پتو انداخته ۲۰ تا بالشتم دورش ک خانم کمردرده خب اگه کمردردی نیا مسافرت اه

میخاد بگه خونه داداشمه بخام خودم میریزم شاید ولی انگار ناراحته از شما یا خودش داغونه اگه بی ادب نبود ...

بیشتر شبیه بی ادبا بود راستش

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم