2777
2789
عنوان

میخام ماهی یک تومن بزارم کنار

52 بازدید | 6 پست

میدونم پولی نیست باهاشم چیزی نمیشه خرید اما باید یکسال جمعش کنم تا چیزی ک میخام بخرم چیکار کنم بتونم جمع کنم 

اخه اگ ب کسی بدم برام نگه داره بعد پس نمیده متاسفانه اطرافیان ما اینجورین 

چیکار کنم ک نتونم خرجش کنم کاش ی بانکی بود هرماه پول میریختیم بعد یکسال میدادن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه کارت جدا بگیر

هر ماه که حقوق میگیری یک تومن بزن به این کارت

این کارت و جایی بزار که سمتش نری همراه خودت نداشته باشش

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".                                 

یا استارتر وقتی پولت به ده بیست تومن رسید میتونی یه تیکه طلا بگیری هر دفعه بزاری کنار اگه فکر میکنی پول تو کارت باشه خرجش میکنی

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".