2777
2789
عنوان

پسری که بهش علاقه داری و میگه مثل خواهرمی

| مشاهده متن کامل بحث + 13593 بازدید | 69 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می خواد بگه بهت نظر بد نداره      الان مثل خواهرشی         بعدا ......         یعنی متوجه نشدی ؟

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد
وااااااااااااااا خوووو چرا اینطوری میکنه ..نکبت   اصلا واسه خانما جالب نیستا ..قشنگ سرد که هیچ ...

منم دختر داییم دوستم داره اما چون دختر خالمو دوس دارم بش رو نمیدم یه بارم بش گفتم نه اجی . از بس اجی اجی کردم گفت کثااافت من اجیت نیستم😑

علیم فقط خداست

منم اول همینکارو میکردم درصورتی که عاشقش بودم 

بهش میگفتم مثه داداشمی اخر خودش صبرش لبریز شد گفت 

میشه انقد نگی مثه داداشتم من دوستت دارم آتیش میگیرم وقتی این حرفو میزنی😃

بعدشم دیگه داستان عاشقیمون شروع شد. 💖💖💖😍😍😍

کاربرجدیدنیستم 
یعنی چی؟نفهمیدم

یه دوستی هست بسیار عالی با خاننمها رفتار میکنه .. خیلی جنتلمن هست و مهربون .. چند روز پیش میگفت نمیدونم چرا همه دچار سو تفاهم میشن  در مورد من؟

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

منم دختر داییم دوستم داره اما چون دختر خالمو دوس دارم بش رو نمیدم یه بارم بش گفتم نه اجی . از بس اجی ...

هههه هههه        اذیت نکن  دختر مردم رو          بی ادب

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد

حتمارفتارخودت تابلوبوده.زیادی توجه نشون دادن به مردباعث میشه برخلاف جنسیتش طاقچه بالابگذاره.

چشمش شمارونگرفته.وفهمیده داری توی رویابافکرش سیرمیکنی.زده توبرجک.بخدا جدی میگم

رفتارش چجوریه

دعوتم میکنه کافی شاپ ..بهترین کافی شاپا... همش با چشاش میخواد بخورتم... همش از خودش و تواناییاش تعریف میکنه میخواد بگه من الم من بلم.... خیلی ام جلب توجه میکنه و میخواد همش کمکم کنه   

حتمارفتارخودت تابلوبوده.زیادی توجه نشون دادن به مردباعث میشه برخلاف جنسیتش طاقچه بالابگذاره. چشمش ش ...

نه بابا ..من اصلن تو این فازا نبودم....رفتار خودش توجهمو جلب کرد

هههه هههه        اذیت نکن  دختر مردم رو          ب ...

کاریش نداشتم خودش مثل کنه میمونه ول نمیکرد خو . حالا این دختر دایی من میره پیش دختر خالم ک دوسش دارم بد میگه جلو مامانم و بقیه قربون صدقم میره و وقایم نیستم ازم خوب میگه رفتم خونه مادر بزرگم غدا نداشتیم برام املت درست کرد گفت میدونم گشنته عزیزم منم الکی گفتم به املت حساسیت دارم . حالا تموم عالن میدونن ک من دیییونه املتم

علیم فقط خداست