2777
2789
عنوان

پسری که بهش علاقه داری و میگه مثل خواهرمی

| مشاهده متن کامل بحث + 13612 بازدید | 69 پست
من با یکی دوست بودم..بعدترها استادم شد...یه ترما فقط هی میگفت شما مثل خواهرمی...این کادو رو برا خوا ...

الان پسرمون 10 سالشه                     فقط این یه تیکه متن ت     عالی بود

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوست عزیز.تلخی حرفاموبه دل نگیر.میتونستم امیدوارت کنم حرفهای قشنگ توبه دل بشینی میگفتم.اماخودم 19 سالم بودضربه خوردم.نمیخوام دخترهای دیگه مثل من بشن.یادت نمیره.ولطمه میبینی.

خوووووووو یعنی واقعا نمیفهمن این حرف یه دخترو سرد میکنه و زده

الان که بهش میگم چرا اونطوری میگفتی میگفت اخه تو گاردت خیلی  بسته بود.میترسیدم ابزار علاقه کنم بزنی تو پوزم و بگی  برو گمشو

بخاطر شلی تنبان یه نر و حفظ ایمان نداشتشون،منِ زن نمیرم تو گونی.عرزشی بازی  هم ممنوع

تازشم یه بار مامانشو اورده بود منو ببینه..به بهانه ای منو معرفی کرد به مامانش...مامانش از زیر تا بالامو ورانداز کرد گفت این همونه که میگی خواهرته؟ایشالا خواهر هم بمونه همیشه😐😐😐😐😐

بخاطر شلی تنبان یه نر و حفظ ایمان نداشتشون،منِ زن نمیرم تو گونی.عرزشی بازی  هم ممنوع
الان که بهش میگم چرا اونطوری میگفتی میگفت اخه تو گاردت خیلی  بسته بود.میترسیدم ابزار علاقه کنم ...

راست میگن ایشون      مقصر دختر خانم هست در بعضی موارد  که خیلی سرد و سنگین برخورد میکنه 

اطلاعاتی هرچند محدود در مورد مسائل روان شناسی دارم   در همون حد اگر کمکی از دستم بربیاد دریغ نخواهم کرد
الان که بهش میگم چرا اونطوری میگفتی میگفت اخه تو گاردت خیلی  بسته بود.میترسیدم ابزار علاقه کنم ...

آخه من گاردم بسته نیست خیلی اجتماعی هستمو و با همه یجور برخورد میکنم ..اینطورم نیستم که آویزون باشم طرف بخواد پرمو باز کنه به قول معروف

راست میگن ایشون      مقصر دختر خانم هست در بعضی موارد  که خیلی سرد و سنگین برخور ...

خبرمن بلانسبت خودم!سگ هار بودم

تازشم یه بار مامانشو اورده بود منو ببینه..به بهانه ای منو معرفی کرد به مامانش...مامانش از زیر تا بال ...

وای دارم نتیجه میگیرم اصلا نباید حرفای مردا رو جدی گرفت

آخه من گاردم بسته نیست خیلی اجتماعی هستمو و با همه یجور برخورد میکنم ..اینطورم نیستم که آویزون باشم ...

بالاخره یه چیزی هست دیگه

میخای بگم  اخر قصیه ما جطور به دوستی و عشق و ازدواج ختم شد؟

خبرمن بلانسبت خودم!سگ هار بودم

دور از جون        خب  شوهرت بنده خدا  حق داشته  دیگه خودت داری اعتراف می کنی           خودت جای شوهرت چیکار می کردی ؟