من اینجور گفتم چون که با یه حرص ورویی زودی دوید جلو ماشین ما ودرو باز کرد ومامانشو به زور هل داد تو ...
همین خوبه اگه حس بدی نداری من اشتباه فهمیدم . یه روز یکی یکی همه فامیل میرن ما میمونیمو همین خاطرات جونی . بشینیم به بچه هامون چی بگیم از این خاطرات ؟ بیشتر سر صبحتم با خواهر شوهرتونه نه شما
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
در واقع سوال من اینه که اگه عروسهای اینجا، ببینند که یک دختر دیگه با مادر خودشون،مثل خودشون رفتار بک ...
من وقتی اولین بار این حرکتو از زنداداشم دیدم به قدری ناراحت شدم که حد نداشت و ازش بدم اومد اما بعدا بیشتر که شناختمش فهمیدم کلا خودشو برتر میدونه و عقیده داره خانواده شوهر هیچی نیستن
دلا معاش چنان کن گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد
به خودتون چی؟احترام میذاشتین؟ خودتونو دوس داشتین؟ احترام معنیش کلفتی نیس.و دوس داشتن هم باید دو ط ...
منم این حرفا رو گفتم ولی متاسفانه مهربونی بیش از حد پدرم از روز اول باعث این ماجرا ها شد الانم خودش پشیمونه چون دیده انتظاری که داشت حتی از سمت داداشم برآورده نشد چه برسه به زنداداشم
والا من داداشم کوچیکه ازدواج نکرده..ولی بامادرشوهرم کع بیرون بریم همیشه کلی بهشون تعارف میکنم..خودش دوست نداره جلو بشینه..تو ماشین دخترشم حتی وقتی با دخترش دوتایی میرن بیرون جلو نمیشینه..ولی برعکس پدرشوهرم حتی برا مسافرتم که اماده بشیم همون اول میره جلو میشینه و من بهم برمیخوره..چون شوهرم تو راه مدام یا چشماش تو اینه به منه..یا دوست داره من کنارش باشم میوه دهنش بذارم.چایی بدم..پدر شوهرم ذوووووقی داره برا جلو نشستن عجییییب.
دست رو دلم نزار از خواهرشوهر .اون خواهر نبود چون به داداشش گفت تو برام مردی و خاکت کردم چون فقط شوهر ...
باور کن تو قضیه قطع ارتباط همه پاشون گیره و بهترین عملکردو نداشتن . درسته منم اشتباه کردم و بعدا فهمیدم اگه جای مناسب قشنگ بهش توصیح می دادم شاید منجر به قطع ارتباط نمی شد . البته اینو بگم من آخرین نفری بودم که اون شخص رو ترک کردم . جالب بود که گه گاهی به من زنگ میزنه . چون داداشاش هم ولش کردم . اما میدونست که من نظرم و نیتم چی بود . می خوام بگم . تو قطع ارتباط هر 2 طرف باختم . اونی که اسیره یه موضوع بده و ادم بدی شده غرق میشه و شما هم به وجدانت بدهکار که من بهترین کارو نکردم