2777
2789
عنوان

تو ماشین داداشتون،کی جلو میشینه؟مادرتون یا عروستون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3556 بازدید | 208 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اما سوال من در مورد مادر خودتون بود

مادرمن هیچوقت جلو نمیشینه ازهمون اول.سه تاداداش دارم وهیچوقت باهیچکدوم جلونمیشینه.ومن هم باهمین چیز موافقم.جلو نشستن مزیتی نداره.من خودم شوهرم عقب باشه دوست دارم عقب بشینم.یعنی برام مهمه کتارشوهرم باشم همین.این برا همه خانما صدق میکنه.وهمه دوست دارن کتارشوهرشون باشن.اما برااحترام دوست دارم عروسمون به مادرم تعارف کنه ومادرم به رسم درک دوتا جوون نپذیره.واینطور هم هست.مادرم از همون اول بشون گفت دیگه تعترف نکنید بهم.من هیچوقت جلونمیشبنم وتمام.مادرم زن فهمیده ایه

به نظر من،رعایت احترام،راه دوری نمیره. من خودم  حتی اگه کسی از بزرگترهای خانواده با من عمدا بد ...

ببین عزیزم زنداداش من همیشه جلو میشینه وتا الان حتی یبار هم تعارف تکرده به مادرم و من خیلی ناراحت میشم ولی هیچوقت بروی خودم نیاوردم اخه مادرم ازون دسته مادرشوهرا نیس که خودش بره جلو بشینه .اگه زنداداشم تعارف هم بکنه نمیشینه.حداقل انتظار داریم جلوی فامیلامون یه تعارف بکنه.ولی من همیشه پیاده میشدم مادرشوهرم بشینه ولی خب بعضی وقتا ادم دوس داره پیش شوهرش بشینه ولی دیدم نه این دیگه عادت کرده.فوری میرفت جلو مینشست بدون تعارف.منم ازون به بعد یکاری کردم دیگه جلو نمیشینه

مادرتون باید احترام خودشو نگه داره و بره عقب بشینه 

سر موضوع به این بی اهمیتی هم جنجال درست نکنه

به قول یکی از کاربرا اگه بخاطر جلو نشستن ناراحت بشه از عروس نوزده ساله هم بچه تره . واقعا گل گفت

هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.

من 19 سالمه همیشم بزور خودم مادرشوهرمو میزارم جلو قبول دارم ک زن باید کنار شوهرش باشه ولی خب اونم مادره ذوق پسرش و ماشین و خونه زندگیشو میکنه ازطرفیم پیره اونجا راحتر میشینه هرچندم خیلی بهم بی محلی و بی احترامی میکنه فرق میزاره بین من و جاریم ولی خب من برام مهم نیست توکل بخدایی ک از دل من خبر داره

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
در واقع سوال من اینه که اگه عروسهای اینجا، ببینند که یک دختر دیگه با مادر خودشون،مثل خودشون رفتار بک ...

واکنشی نشون نمیدم.از نظر من یه صندلی ماشینه.تخت پادشاهی نیس

به مامانمم میگم براش مهم نباشه.

تخت گیم آف ترونز نیس واسش شهرو به آتیش بکشیم.

یه صندلی جلوئه که تو تصادفات کله یارو هم میره تو شیشه بس که ماشینامون ایمنی دارن

واییییی خدا چه خنده داره این مساله برا من عقب جلو نداره که همه تو یه ماشینیم من کلا اهمیت این موضوع ...

بله درسته منم اوایل برام مهم نبود و اصلا جلو نمیشستم ولی وقتی دیدم چقد حساسن به این موضوع منم حساس شدم

از نگاه این که مادرم باشه

اول به من چه دوم به من چه سوم به من چه اونو عروسش بهتر میدونن .چهارم بابا چه ربطی داره خب جلو بشینه من تازه ببینم داداشم وزنش خوب وخوش باهم کلی ذوقشون میکنم فداشون بشم 

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣