2777
2789
عنوان

خانما میشه در حق بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 84 پست
بله بردمش خدا رو شکر نوار مغزش مشکلی نداشت گفتار داره اما مثل هم سن و سالاش که کامل حذف میزنند نیست ...

نقشه مغزی داده؟

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 

دلم میگیره از اینکه میبرمش بیرون و بلا استثنا چند نفر توی راه باهاشون برخورد میکنم ازم میپرسن پس هنوز زبون باز نکرده 

گر تو برانی به که روی آورم                                            اللهم عجل لولیک فرج بحق زینب کبری سلام الله علیه             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله بردمش خدا رو شکر نوار مغزش مشکلی نداشت گفتار داره اما مثل هم سن و سالاش که کامل حذف میزنند نیست ...

ان شاالله خوب میشه عزیزم

نوار مغزیش هیچی نشون نداد؟ عادی بوده؟کی تفسیر کرد؟ دکتر اعصاب یا روانشناس؟

عزیزم حوصله کن به لطف خدا همه چیز حل میشه. منم براش حمد خوندم.بچه ها توی خواب هم متوجه امور میشن، پس ...

فدات بشم این هفته کمتر جلز و ولز میکنم سعی میکنم بیشتر بخندنمش 

دیشب توی یه مغازه بودیم یه بچه همسن خودش گفت خاله چرا حسین نمیتونه قشنگ حرف بزنه بچم شنید ناراحت شد رفت بیرون، جیگرم براش کباب شد

گر تو برانی به که روی آورم                                            اللهم عجل لولیک فرج بحق زینب کبری سلام الله علیه             

ان شاالله خوب میشه عزیزمنوار مغزیش هیچی نشون نداد؟ عادی بوده؟کی تفسیر کرد؟ دکتر اعصاب یا روانشناس؟

تهران پیش دکتر محمود اشرفی 

شربت امگا۳ یورویتال بهش بده دومیلیون و هشتصد هست الان دیجی کالا زده حراج کسانی که خریدن دیدم نوشتن ب ...

براش از عراق گرفتم دارم بهش میدم

نه نداده

حتما بدین بانقشه مغزی که مشکل معلوم میشه بعدش دارو درمانی کنید پسر منم حسینه هنوز کامل حرف نمیزنه کلاس اوله و تو هزار تا بدبختی اسیرم هر روزم با کلی فشار عصبی میگذره ببرش روانپزشک کودک 

السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 
عزیزم سلام، نذر ختم قرآن انجام بده ، هر روز یک جزء ، اگه برات امکان داره همراه معنی بخون انشالله گل ...

الان چند ماهه به نیت سلامتیش روزی یک حزب میخونم 

عزیزم خواستی بهم پیام بده راهنماییت کنم من این مراحلو همه گذروندم

عزیزم میشه درخواستمو قبول کنین منم سوال دارم

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍