نه دیگه زخم خورده شدیم خخخخخخ ان شا الله برا این یکی داداشم عروس بیاریم عمرا دیگه مث این یکی رفتار نمیکنیم 😂😂 مگه اینکه ببینیم واقعا لیاقت داره و مث اون یکی نیس
من ۱۷ سالم بود بخدا همیشه به مادرشوهرم میگفتم شما بشیین جلو اونم کلا از جلو بدش میاد با پدرشوهرمم جلو نمیشینه تصادف کرده میترسه میشینه عقب من چند بار گفتم دیدم ننشست دیگ نگفتم .بعد یه روز خواهرشوهرم مث عقده ای ها در ماشینو جلو رو باز کرد گفت مامان تو بشین جلو منم نشستم عقب مادرشوهرمم ۲ ساعت توراه بودیم چسبیده بود به صندلی وصلوات میفرستاد شوهرمم اعصابش خورد وپا گذاشته بود رو گاز ومیخواست بزنه تو سر خواهرش
سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣
من چهار ساله عروسشونم از داداشش که از من کوچیکتره و ننه و بابا همه جلو میشینن وقتی باهم جایی میریم ولی یه تعارف به من نمیزنن بیا تو بشین کنار همسرت من خودم اول تعارف میکنم بهشون بعد میرم عقب بزرگترن زشته خب ولی اونا نمیفهممن یه تعارف بزنن
میدونی چون ۱۹سالشه نباید کنار شوهرش باشه؟؟؟؟میخواستین زن نگیرین براش مادرت همراهی میکرد قوم شوهر منم مثه شمان اوایل عقد نمیزاشت بشینم پیش ولی من روشونو کم کردم چون۱۹سالشه حق دارین همه چی بگین ههه
نه عزیزم کار نداشته باش زندگیشو بخاطر یه صندلی جلو زهرمار نکن داداشت خودش باید بهش بگه بعدسم شوهرشه حقشه بخدا من ده ساله صندلی عقب میشینم ولی هنوزم دلم خونه حسرت به دل مونرم مثل زنای دیگه کنار شوهرم بشینم
عزیزان دنیا دوروزه اگه واسه این جور مساۓلم درگیر باشیم سر بر گر دونیم مردیمردیم . حتی اگه خانواده شوهرتون لایق نباشه بخاطر شو هر و زندگیتان ناراحت نشید . یا اهمیت ندید
نه دیگه زخم خورده شدیم خخخخخخ ان شا الله برا این یکی داداشم عروس بیاریم عمرا دیگه مث این یکی رفتار ن ...
همیشه میانه رو بودن بهترین راهه
من انقدر خوبی کردم گازم گرفتن که نگو
الان بهمون میگن چرا دیگه مثل قبل نیستین
تو دلم گفتم خوب سواری دادیم راضی بودین؟🙄
به نکات زیر توجه شود: منو که یادتونه؟😍 👈 ۱-به زودی در این مکان تیکر بارداری به مدت ۹ ماه نصب میشود.تیکرم واقعی شد. برای سلامتی و پر خیر و برکت بودن و سالم و صالح بودن نی نی م دعا کنید.اجرکم عندالله ۲-بعد از آن تیکر تولد بچه هام تا یکسالگی نصب میشود.۳-ان شالله خداوند بهم دوقلو خواهد داد شاید هم ۳ قلو.هر تعداد فرزند قابل قبول است.حتی یکی.از دریافت نوزادان قبل از موعد تولد یا دچار خط و خش خوردگی یا هرگونه آسیب دیدگی معذوریم ۴-از شوخی های بیجا پرهیز شود نصب تیکر جدی است. ۵-عدم باور شما به این مساله تاثیری در نصب تیکر ندارد.۶-نصب تیکر با توسل به سرورم امام حسین ع انجام می شود.درصورت تمایل می توانید با ایشان تماس بگیرید و درخواست تیکر نمایید.همچنین می توانید از شعبه های دیگر نصب تیکر مانند شعبه علی اصغر ع و شعبه ابالفضل ع و ... درخواست نصب تیکر نمایید.۸-نامبرده بسیار سختی کشیده و داغ فرزند دیده است.از چشم داشت به بارداری و فرزند دار شدن وی به شدت پرهیز شود.حتی شما دوست گرامی.۹-تنها در صورتی مجاز به کپی امضای بنده می باشید که صرفا از موسسه امام حسین ع و یارانش و خانواده و پدرومادر و جد و فرزندانش درخواست نصب تیکر کرده باشید.در غیر اینصورت طبق قوانین کپی رایت با شما برخورد خواهد شد۱۰-خواندن هر روزه زیارت عاشورا تا ۴۰ روز از شرایط دریافت تیکر می باشد.۱۱-فرزند یا فرزندانی که به واسطه ی این موسسه و سایر شعب دریافت شوند دارای گارانتی بی قید و شرط مادام العمر خواهد بود.و من الله التوفیق 🌹 https://www.ninisite.com/discussion/topic/2788625/ختم-و-دعاهایی-مجرب-برای-بارداری?postId=90945812
قاعدتا مادر؟؟منه بدبخت چی بگم که هرجا میریم پدرشوهر ونادرشوهرم همراهمونن(من باخانواده شوهرم تویه خونه مشترک زندگی میکنم)مسیر دور میریم پدرشوهرم جلو میشینه واگه اون نباشه مادرشوهر محترمم جاشو میگیره.هرجا هم که میریم طبیعتا چون تو یه خونه ایم باهامونن.حالا ناهی ی بار بله ماهی دوبار بله ماهی سه بار بله من چی بگم ک این قضیه حالمو از بیرون رفتن به هم زده چون همیشگی ودایمیه