2777
2789
عنوان

تو ماشین داداشتون،کی جلو میشینه؟مادرتون یا عروستون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3556 بازدید | 208 پست
الکیااااا 🤣🤣🤣

نه بخدا واقعا حالم بدمیشه و ببخشید بالا میارم واسه همین هر وقت با ماشین هرکی بریم بیرون میگن توجلو بشین مخصوصا مسیر طولانی دیگه ماشین خودمونم که دیگه همش جلو

آره😁

بسته به فرهنگ خانواده ها داره 19 ساله که تکلیفش مغلومه بچه ای بیش نیست . اما ماشین به شخصه واسه من چون بی فرهنگ هستم چه فرقی میکنه که کی جلو میشینه ما که راننده ایم و مخلص سرنشینان

اموزشهای برنامه نویسی درخواستی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط میخواستم بدونم اگه شما در جایگاه خواهرشوهر باشید و شاهد جلو نشستن عروس و  عقب نشستن مادر ...

عزیزم واکنشی نداره

ندید بدیده که هول میکنه میدوعه میره جلو. 

بچه ۲ ساله هم میدونه صندلی جلو خیلی خیلی راحتتره مخصوصا برای مسن ترا. سوار و پیاده شدنش راحتتره جلو جاش بازتره مخصوصا اگه پادرد هم داشته باشن و بخوان پاشونو صاف دراز کنن. 

من هیچوقتتت مادرشوهرم  جلو نمینشیت حتی تو ماشین پدرشوهرم عقب مینشست. منم باهاش میرفتم عقب که بهش پشت نکنم

ولی مامان و بابای خودم تو ماشین ما همیشه جلو میشینن خودمون میخوایم و اصرار میکنیم که جلو بشینن.‌

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

خوب الان اگر مادر شوهر خودتون بود که میگفتید چرا رفته جلو نشسته . کلا توی این مسئله اختلاف نظر علما زیاده 😁یک تعارف کردن به یک مادر و نیم ساعت عقب یا جلو نشستن چیزی نیست که درگیری ذهنی ایجاد کنه .شماهم اگر عروستون بچه اس سعی کنید احترام گذاشتن متقابل  رو یادش بدید

من که عقده جلو نشستن ندارم.  حتی همیشه به خواهرشوهرم میگم جلو بشین. کلا صندلی عقب راحت ترم. اما خب زن برادرم همیشه دوست داره کنار دست داداشم بشینه. راستی من فقط خودمو دیدم که مادرشوهر و خواهر شوهر صندلی جلو میشینن، به هر کی میگم میگن ما صندلی جلو میشینیم

دلا معاش چنان کن گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد

بخاطر این مسائل پیش پا افتاده چیزی نگید. اونم بچست هنوز. من مادر شوهر و خواهر شوهرم سر کوچک ترین مسائل علیه من جبهه میگرفتن.انقد این کارارو کردن که از چشمم افتادن. تو این سن دوس داره کنار شوهرش باشه بابا