2777
2789
عنوان

تو ماشین داداشتون،کی جلو میشینه؟مادرتون یا عروستون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3556 بازدید | 208 پست
من ۱۷ سالم بود بخدا همیشه به مادرشوهرم میگفتم شما بشیین جلو اونم کلا از جلو بدش میاد با پدرشوهرمم جل ...

مشکلش جای دیگه تو خونه شروع شده به در ماشین ختم شده . طوری نیست

اموزشهای برنامه نویسی درخواستی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هروقت یه کسایی خیلی هولن میپرن صندلی جلو یاد اون جوکه میفتم گوسفنده آرزوش بوده صندلی جلو نیسان بشینه.

جلو و عقب ماشینا ما که یکیه.جلو مگه خبریه؟

خب حالا احترام سنو نگه دار عقب بشینید.هیچی نمیشه.رو باربند که نمیخوان بذارنتون

تو ماشین خودمون من جلو میشینم چون مادر شوهرم میگه😎 تو ماشین داداشمم من جلو میشینم چون خواهر شوهرم

😁😁 شوخی کردم 

مامانمم به عروسمون میگه تو بشین پیش شوهرت 

اونم همیشه تعارف میندازه اکثرا هم اگه عقب جا باشه میاد عقب کنار ما میشینه جلو خالیه 

به زودی 😍😍حتما حتما در این مکان تیکر بارداری واقعی نصب میگردد😁😍😍😍😍😍😍😍 اهای شمایی که داری این امضا رو میخونی انشاالله به زودی بی بی چکت مثبت بشه😁 حتی شما دوست عزیز مجرد🤦‍♀️😊 البته اول ازدواج (یه صلوات  مهمونم کن مرسی)

ایرانیا اهل تعارف الکین در حالی که دلشون با تعارفشون یکی نیس

چرا عروس باید تعارف الکی بکنه (درحالی که از ته قلب دوست داره پیش شوهرش بشینه)

بعد مادرشوهر بگه نه عروس گلم جای زن کنار شوهرشه (درحالی که ته قلبش دوست داره جلو بشینه چون بزرگتره و دوست داره بهش احترام بزارن)

ربطی هم به سن نداره اتفاقا مورد داریم توی فامیل عروس ۱۴ سالشه به بابام تعارف کرد جلو بشینه و مورد داشتیم عروس ۳۰ ساله به قول دوستان بدو بدو رفت جلو نشست

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

من هميشه ب اصرار خودم مادر شوهرم جلو سوار ميكنم 

بحث احترامه ي جورايي بد ميدونم پشتم بهش بشه.

وگرنه منو همسرم ك هميشه باهميم حالا اوليت همسرم ب هم نميخوره يبار مادرش كنارش بشينه

لحظات زندگي چموش اندوتنها تو جهان مرا متعادل ميكني❤️
یعنی اگه جلو بشینین چه خبر میشه روشنگری کنید ؟؟؟

خب هرادمی دوست داره وقتی سفر میره تفریح میره وقتی واسه مراسمی تیپ میزنه کنار شوهرش بشینه.من تمام تین وقتا یامدرشوهرمه یامادرشوهرم.باکمال پررویی مادرشوهرم میره جلو میشینه.وواقعا تواون لحظه ب خاطر بی درکیش ازش متنفرمیشم

مشکلش جای دیگه تو خونه شروع شده به در ماشین ختم شده . طوری نیست

بعد کار خدا یه بار مادرشوهرش همینکارو باهاش کرده بود خواهرشوهرم نشسته بوده سریع جلو. مادرشوهرشم بدجنس درو باز کرده گفته تو با دخترم بشین عقب من میشینم جلو 😂😋😋😂😂😂😂😂

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣

حالا همه اینایی که میگن مامانمون باید جلو بشینه با مادرشوهرشونم باشن بازم خودشون جلو میشیننا

اصلا این مادرشوهرا شوهر ندارن که همش پلاسن تو ماشین شماها که سر جلو نشستن بحثی نباشه

هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.

معمولا خانوم برادرای من تعارف میزنن و خب مادرم رد میکنه ولی پدرم اگر باشن باهامون حتما جلو میشینن،در کل اگرم تعارف نزنن به من یا مادرم برنمیخوره همسرش دوست داره کنارش بشینه راحتتره ،خودم رو ددگیر این قضبیه نمیکنم مادر شوهرمم تعارف میزنم اونم جلو نمیشینه ،والا احترام کسی با جلو یا عقب نشستتن از بین نرفته دنباله حرف رو اینقدر نگیرزدو کش ندید تا بحران بشه

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید