2777
2789
عنوان

فردا برای همیشه از این خونه میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 42987 بازدید | 712 پست
دومی رو جرا آوردی پس؟؟تو که میگی دوساله پیشت نخابیده؟شش ماعشه خو

نه دو سال نیست از اول مهر پارسال تا الان دور از هم می‌خوابیدم بهونه ش این بود بارداری یهو من بهت لگدمیزنم باز شکمم بزرگتر شد می‌گفت جامو تنگ می‌کنی تا اینکه بچه ام دنیا اومد فهمیدم من تو خواب خرگوشی بودم آقا خیانت می‌کرده منم انقد اعتماد داشتم بهش که فکر میکردم اون شبا با دوستاشه

اره ما همیشه تو جنگیم من همش بهش فحش میدم چون خیلی دلشکسته ام چون وقتش برای من نیست چون حرف زدنش برا ...

براهمین میگم کلاتموم کن این ماجراروتودیوارشهرتون بزن کاردرمنزل ببین بسته بندی چیزی میاره یانه اول کاردرمنزل انجام بده بچه هابزرگ شدن بروبیرون سرکارتوداری خودتونابودمیکنی اگه بخاطرفشارعصبی که متحمل میشی بیماری های ناجوربگیری می خوای چیکارکنی کی خرج دوادکترتوبده کی مواظب بچه هات باشه اسی لطفادیگه مشاجره نکن توکل کن بخداازبیرون رفتن وبدبختیش وزجرش بهتره کناربچه هاتی توتازه زایمان کردی هنوز شیش ماه قبول دارم نیازبه توجه داری امایکم قوی بکش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دو سال نیست از اول مهر پارسال تا الان دور از هم می‌خوابیدم بهونه ش این بود بارداری یهو من بهت لگد ...

خیلی مردا توبارداری زن میرن سمت این چیزا

سعی کن الان با اخلاق خوب

از سرش بندازی

اولین پیشنهاد من

گوگل بزن آرامش در پرتو آگاهی

گروه تحقیقاتی عباس منش

وارد سایتش بشو

۹ تا فایله گوش بدهکمی ارومتر میشی

بعد اینا

توحید عملی رو بیار

اونام ۱۱ تاست

گوش بده 

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

شاید خدا بیرون از این خونه برام آرامش گذاشته تا نرم که متوجه نمیشم

اسی تمام شرایط خودتو فراموش کن به فکر بچهات باش دوروزمونه بی رحمه اون زنی که میگی باشوهرت میشینه پا بساط و اینجوری تو مشتش گرفتش باور کن تو بری عین بختک میفته تو زندگی بچهات از کجا معلوم به بچه‌ات صدمه نزنه این چند سال ندیدی چه بلاهایی سر بچها نمیارن از آزار جسمی تا جنسی تا روحی تو الان باید به فکر بچهات باشی و الویتت باشن 

بنظرما هیج کجا نمیشه سر پناه امنی که داری و دلت قرصه که بچه هات از گوشت و پوست خودتن خیالت راحته مرد ...

اره ایکاش از اول میدونستم که مردا هیچ اعتباری نیست که یهو انقد دچار شوک نشم من شوهرم خدای من بود اونو بیشتر از بچه هامم دوست داشتم

ببین وظیفه شوهرته خرجیت رو بده اصلا نرو دنبال کار و اینا مثل یه ملکه بمون تو خونت.  زندگیتو از نو بساز 

رو خودت کار کن

من بهت فایل معرفی میکنم از صد تا روانپزشک بهتر

رایگانم هستن

خیلی هاباهمینا زندگیشون متحول شده

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

همین که میگی میخواد من نرم و حاضره باهام رابطه برقرار کنهاین نکته خوبیههمینکه میادخونهاینا خوبهسعی ک ...

اره حتی ببخشید تو رابطه آبشو داخل می‌ریزه و خبر نداشت من بعدش قرص میخورم انگار حس میکنم با اینکارش میخواد حامله ام کنه که قشنگ من پاسوز شم 

میدونم خوش نیستی گلم و داری بدترین عذابی ک یک زن میتونه داشته باشه رو تجربه و تحمل میکنی. تا الان را ...

ببین دوسدارم با قضیه کنار بیام بدبختی اینه مثلا یروز کنار میام یهو بعدش یه رفتاری انجام میده که کلا میریزم بهم و فحشش میدم و فقطم تو خونه از اون زن خراب میگم 

خواهر قشنگم ب خاطر این دو طفل معصوم تحمل کن باور کن خدا پاداشش رو بهت میده و اون دوتا بی شرف رو هم ب ...

یکم راه بهم یاد بدین بتونم بیخیال شم آخه خیلی سعی کردم شاید دو روز بتونم اما بعد یه حرفی میزند که آتیش میگیرم و نمیتونم

خب با همین فحش دادنها بدخلقی ها از خودت روندیشباید تغییر بدی اخلاقتوحالا طلاهاتو رفته . هرکاری ام کر ...

چه کنم آخه غرورم له شده اون میدونست چقدر دوسش داشتم میدونست چقدر عاشقشم اصلا نمی‌فهمه چرا انقد دادو بیداد میکنم اگه برام مهم نبود منم میرفتم با کسی برامم کارش مهم نبود بدبختی اینه با همه فحش دادنا بازم وقتی میبینمش دلم یجوری میشه😔