2777
2789
عنوان

تو ماشین داداشتون،کی جلو میشینه؟مادرتون یا عروستون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3556 بازدید | 208 پست
ما با عروسمون مث ملکه ها برخورد میکنیم خونه خرید حتی تو دسشویی و حموم خونه‌شم ما شستیم کم کسری خوراک ...

بهتره بگی با خودمون مثه کلفت رفتار کردیم

به شما چه که حموم دسشوییشو شستین؟!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته این موضوع صدرصد احترام گذاشتن و نمیرسونه باید ادم تو اصل کارا ، کار درست باشه . ممکنه یکی دوست داشته باشه جلو کنار شوهرش باشه ولی تو مسأله های دیگه رفتار بهتری نسبت به بقیه داشته باشه. احترام حتما این نیست که مادر شوهر جلو بشینه همین که ادم اصل رفتارشان و کاراش درست باشه کافیه ، اما این که به مادرشوهر تعارف بکنی که جلو بشینه تنها فرهنگ، شعور و ادب و کمالات خودتو میرسونه

من خودم همیشه با این مسئله مشکل داشتم  اوایل میگفتم زشته به مادر شوهرم میگفتم جلو بشینه درحالی ...

من نمیگم بجه ای جون واقعا درک میکنم وتعجب میکنم از خانمایی ک میگن چ فرقی میکنه بشینی میش شوهرت یانه.بااین تفاوت که من نمیتونم برم جلو بشینم ازشوهرم میترسم.وحتی خودمو معطل میکنم اخرین نفر میزنم بیرون ازخونه میگم بلکه خودش عقلش کارکنه برا عقب بشینه.میزنم بیرون میبینم خانم نشسته جلو.دیگه تمام مسیرم میشه فقط حرص خوردن واون سه تابرادرای شوهر جان هرکی خانمشو گذاسته جلو واون ور واین ور.فقط منم که تو این چن سال حسرت کوچیک وبزرگ مونده تودلم

مادرم تو ماشین پسراش همیشه عقب نشسته هیچ اصراری هم نداره که جلو بشینه ولی دیدم مادر عروسامون جلو نشستن

بعد از یکسال کلمه عبورم رو پیدا کردم 😊😇وقتى زندگيتون رو تو سكوت بسازیددشمناتون نميدونن به چى حمله كنن!
چی ؟؟؟؟؟؟

اخه اول خواهر شوهر اومد درو باز کرد مادرشو فرستاد جلو درسته . بعد مادر شوهر خوار شورهت حالشو گرفت بعد شما اومدی گفتی مادرشوهر خواهر شوهرت حالش گرفته شد خوبش شد . بعد حالا نوبت شماست دیگه درسته ؟ گفتم مراقب باش تو بهش خندیدی گفتی خوبش شد . مواقب خودش باش . ( خوبی همو بخوایم )

اموزشهای برنامه نویسی درخواستی
بهتره بگی با خودمون مثه کلفت رفتار کردیم به شما چه که حموم دسشوییشو شستین؟!!!!

بخاطر احترام زیادی که به داداشم میذاشتیمو خیلی دوسش داشتیم همه ی کاراشونو انجام می‌دادیم ولی تازگی متوجه شدم که داداشم خانومشو به ما که خونواده ش هستیم ترجیح میده... 

بايييييد مادرررر بشينهههههه عروسم بايد خودش حدشو بدونه

اگه هرجااااااا که برن پدرومادر مسر همراهشون باشن (حالا مدرشوهر که هیچ باید حلوبشینه)اما مادرشوهرم باید حلو بشینه؟؟مسیرای طولانی که زن وشوهر میتونن کنار هم کای گپ بزنن؟؟ماخودمون وقتی میریم تمام مسیر شوهرم باپدرش حرف میزنه ومن هیچ.

اخه اول خواهر شوهر اومد درو باز کرد مادرشو فرستاد جلو درسته . بعد مادر شوهر خوار شورهت حالشو گرفت بع ...

من اینجور گفتم چون که با یه حرص ورویی زودی دوید جلو ماشین ما ودرو باز کرد ومامانشو به زور هل داد تو درصورتی ک من تعارف میکردم همیشه ولی اون انگار ارث باباشو میخواست .بعدم گفتم خوبش شد چون همون کاری ک با من کرد مادرشوهرش باهاش کرد نتیجه میگیریم باهردست بدی باهمون پس میگیری بعدم من مث اون عقده ای نیستم عقب وجلو هم نداره همه میرسیم دیگ چه ربطی داره اخه 😂😂😂😂😂😂😂

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣
بخاطر احترام زیادی که به داداشم میذاشتیمو خیلی دوسش داشتیم همه ی کاراشونو انجام می‌دادیم ولی تازگی م ...

بایدم همینجور باشه عروستونم داداشتون به خانوادش ترجیح میده 

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣
اخه اول خواهر شوهر اومد درو باز کرد مادرشو فرستاد جلو درسته . بعد مادر شوهر خوار شورهت حالشو گرفت بع ...

شما هم اشتباه فهمیدی خواهرشوهرم حالش گرفته شد نه مادرشوهرش 😂😂😂😂😂😂😂

بایدم همینجور باشه عروستونم داداشتون به خانوادش ترجیح میده 

نه عزیزم متوجه منظورم نشدی یعنی داداشم دوس داره ما صب تا شب جلو زنش خم و راست بشیمو چشم بله قربان بگیم ولی خانومش یه فنجونم برا ما نشوره... اینو دو سه روز پیش از زبون خودش شنیدم دیگه