2777
2789
عنوان

افتادگی روده، جراحی بله یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 19069 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پیش همین پزشک رفتم، هنوز عکس روده رو ننداختم، حدس میزد افتادگی روده داشته باشم، البته خارجی رو ک ...

سلام خواهر شما افتادگی داشتی چیکار کردی منم دارم میگن فییزوترامی خوب نشید عمل شکمی گفت مقعدی بیفایده من رکتوسل دارم افتادگی رودم دارم 22 سالمع

حتما جراحی ازشکمه ,وگرنه دکتربه من گفته یه روزبستری داره ازراه مقعد ,البته ازراه شکم درصد بهبودیش بی ...

خواهر شما عمل شکمی کردی بمنم گفت فیزوتراپی اک خوب نشد عمل شکمی گفتن مقعدی عود داره بی اخیتاری الان من 22 سالمع رکتوسل دارم افتادگی رکتومم دارم😭

سلام ببخش اسی حال پدرتون خوب شد؟من افتادگی روده داشتم بایبوست شدید عمل کردم ولی سه مانشده دوباره برگ ...

سلام ببخشید شما افتادگیتون در چه حد بود پیش کدوم دکتر عمل کردین عملتون شکمی بود یا مقعد