2777
2789
عنوان

چرا من مثل بقیه دخترا خوشبخت نیستم حتی ذره ای

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 78 پست
چرا قضاوت میکنی من فکر شوهر کردن نبودم تو نمدونی من کمبود محبت های زیادی تو خانوادم داشتم اون اونا پ ...

فرهنگ 6 سال پیش پیشرفته تر بود یا 14 سال پیش؟

من 14 سال پیش 16 ساله بودم و دبیرستانی مثل الانم گوشی و تلگرام و چت و اطلاع رسانی و اینا نبود. پس چطور تو همون سن اون زمان اکثر بچه های مدرسه و کلاس ما میدونستن قبل 20 نه سن رل بازیه نه سن ازدواج . وقت درس خوندن و پیشرفت و کاره؟ اکثرا هم اتفاقا کمبود محبت رو تو خانواده داشتن

بعدشم هیچ خانواده ای دوست نداره دخترش زیر 25 سالگی وارد زندگی مشترک شه مگر خود دختر ازدواجی باشه و اصرار کنه. بعدشم کسی که از شوهرش بدش میاد دوبار دوبار باهاش رابطه برقرار نمیکنه تو عقد و فکر حاملگی و اورژانسی باشه

البته برات دعا میکنم از این وضعیت خلاص شی و زودتر ارامش و شادی به زندگیت دوباره برگرده. چون شوهرت یه ادم سمی هست الان جدانشی بعدا یه بچه رو بدبخت میکنی

🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌

فرهنگ 6 سال پیش پیشرفته تر بود یا 14 سال پیش؟من 14 سال پیش 16 ساله بودم و دبیرستانی مثل الانم گوشی و ...

من کی گفتم از شوهرم بدم میومده اگر بدم میومد که این مدت باهاش نمیمونم من عاشقش بودم نفس به نفساش بند بود ولی اون باهام بد کرد اون دلمو شکست بعدم خودم خواستم تو عقد باهاش رابطه داشته باشم شوهرم بود و دوسش داشتم  فکر نکنم اینقدر اینا به شما ارتباط داشته باشی که رفتی تو تایپکا قبلیم خوندی اومدی میگی 

انقدر ادم قضاوت گری نباش  ادما باهم شرایطشون و طرز فکرشون فرق مکنه خودم بشخصه نمتونم کسیو قضاوت کنم موندم چطور بعضیا انقدر قضاوت گر میشن ...

منم فکر نمکردم بخواد به ازدواج ختم بشه یک رابطه همین شوهرم ۶ ماه صب و شب دنبالم بود که قبول کنم باهاش وارد دوستی بشم از اول ک بدی هاشو نشون داد ک من بفهمم 

شاید هرکسی گول میخورد ...

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرهنگ 6 سال پیش پیشرفته تر بود یا 14 سال پیش؟من 14 سال پیش 16 ساله بودم و دبیرستانی مثل الانم گوشی و ...

مرسی الان تو پروسه طلاقم ولی خوب پروسه طلاق زمان بره 

نه با همچین ادمی سمی غلط بکنم بچه دار بشم 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
میدونم خودم کردم از خودم متنفرم برای این کار اما حس میکنم نمتونم فراموشش کنم خیلی بهش وابستم با اینک ...

خودتو‌سرگرم‌کن عزیزم

سعی کن شرایطی فراهم‌نشه که بهش فکر کنی 

تا یه بچه نذاشته رو‌دستت 

من کی گفتم از شوهرم بدم میومده اگر بدم میومد که این مدت باهاش نمیمونم من عاشقش بودم نفس به نفساش بند ...

تاپیکاتو نگشتم عزیزم من اسم کاربری ها معمولا یادم میمونه تو اون تاپیک پاره شدن سری دوم کان دوم حضور داشتم از اونجا شمارو تو یادم بود که هرچند تو همون تاپیک هم بود به زور بکارتت رو برداشته ولی الان میگی خودت خواستی هرچند مهم نیست اینا الان مهمه خودت رو از دست این ادم خائن نجات بده 

منم قضاوتگر نیستم ولی دلم واقعا میسوزه کسی با شرایط شما ببینم تو الان تو 22 سالگی باید پفک حلقه ای کنی تو دستات جلوی باب اسفنجی بشینی یا درپخته ترین حالت روی پایان نامه دانشگاه کار کنی نه اینکه ادمی تو زندگیت باشه که بخشی از بهترین سنت رو خراب کرده و حفره روحیش تا چندین سال روت بمونه

🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌

مرسی الان تو پروسه طلاقم ولی خوب پروسه طلاق زمان بره نه با همچین ادمی سمی غلط بکنم بچه دار بشم

طلاق خیلی سخته ها زمانی که صیغه طلاق خونده میشه از اون به بعد سختیش چند برابر میشه من دو بار خودشکی کردم یه سال نیم بعد یه ذره بهتر شدم 

اره جون خودت طلاق بگیری بهتر میشی بهتر نمیشی هیچ بدبخت تر هم میشی

شوهرش خیانت میکنه عرق میخوره  بیکاره دوسشم نداره خوب چرا بدتر میشه لااقل برای خودش زندگی کنه مگه شوهر چی دغره ک باید بشینه عذاب بکشه

عیب نداره الان وابسته ای ولی طلاقت بگیری یه مدت بد حالت خوب میشه

فقط امیدم به اینکه خدا کمکم کنه و حالم بهتر بشه