2777
2789

چرا من مثل بقیه دخترا شانس نداشتم من بدبخت ک هم خوشکل بودم هم خوش اندام هم  اینا از خودم نمیگم از بچگی همه از قیافه تیپم و این چرتا پرتا تعریف میکردن خوش اخلاق هم همچی خوب تو زندگیم یک مرد اشغال اوفتاد از هزارتا بیماری بدتر انقدر منو عذاب داد بقران اگر بخوام بگم دل همه برام خون میشه و منو به خودش جوری وابسته کرد ک دگ هیچوقت خوب نشدم همیشه مریضم مریضی اعصاب گرفتم روزی نیست که گریه نکنم و بخوابم وبا گریه بلند نشم اخه چرا فقط سر یک اشتباه کوچیک که تو ۱۶ سالگی انجام دادم با این دوست شدم ۶ ساله دارم عذاب میکشم نه با اون میتونم بمونم نه بدون اون افسردگی شدید گرفتم 

بهم خیانت کرده رفیق بازه عرق خور بیکاره منو دوست نداره 😭😭😭 یک روز خوش تو رابطه و عقدمون ندیدم چرا نمیشد من مثل دخترای دیگه میبودم که یکیو دوست دارن اونم دوسشون داره زندگی میکنن 😭😭😭 انقدر هروزشون مثل من گریه نیست یک غمی بزرگی رو سینمه که حتی نمتونم نفس بکشم 

هرکسی یک جوری داره اذیت میشه تو این دنیا 😔

ولی من خیلی زود بود دیگه خدایا من حس مردن دارم 😭

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودکرده را تدبیر نیست

بقول مامانم باید برای انتخاب شریک زندگیت چشماتو باز کنی

اکثر دخترا وقتی محبتای اولیزو میبینن کور و کر میشن 

ولی هیچوقت افسار عقلتونو به دست قلبتون ندید 

تصمیم عقل هیچوقت غلط نیست

الانم دیر نشده هنوز سنی نداری 

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

ولش کن بدون اون میتونی

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ببین این که الان سنت کمه و بچه نداری یعنی هنوز خوشبختی فقط حتما هر چه زودتر از شرش خلاص شو نزار هی سنت بره بالاتر و فقط غصه بخوری ، حتما که یه شغل یا هنر برای خودت دست و پا کن در آمد داشته باشی ، کسی این حرف میگه که از 16سالگی طعم بدبختی کشیده و الانم سنم بالاست دیسک کمر بی پول ووووو

دیگ کاریه ک خودت کردیخودتم میتونی نحات بدی خودتو.

میدونم خودم کردم از خودم متنفرم برای این کار اما حس میکنم نمتونم فراموشش کنم خیلی بهش وابستم با اینکه اون بدترین کارو در حقم کرد 😭الانکه تو پروسه طلاقم ولی حالم خیلی بده خیلی

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
میدونم خودم کردم از خودم متنفرم برای این کار اما حس میکنم نمتونم فراموشش کنم خیلی بهش وابستم با اینک ...

بهترین کارو میکنی

خیالت تخت همه ادما فراموش میکنن دیر یا زود

فقط انتخاب اشتباه کردی الان ۲۲سالته میتونی بقیشو درست انتخاب کنه و همیشه شاد باشی

😭مترسم بعدش دگ نتونم شاد باشم مترسم نتونم فراموشش کنم با اینکه همه کاراش سرد و بد بود ولی وابستگی شدید بهش داشتم چونکه تو خانواده بی محبت بزرگ شدم نیاز به محبت داشتم چند سال اول بهم محبت میکرد بعدش دگ فقط عذاب داد برا همین من بهش خیلی وابستم 😭

الان تو پروسه طلاقم ولی حالم افتضاح نمدونم چجوری کنار بیام 

😭مترسم بعدش دگ نتونم شاد باشم مترسم نتونم فراموشش کنم با اینکه همه کاراش سرد و بد بود ولی وابستگی ش ...

عزیزم خودت میگی اوایل محبت داشت ، چون میخواست خودشو تو دلت جا کنه الان ک محبت نداره هیچکس از تنهایی نمرده ولی خیلیا از رابطه بد داشتن مردن

برهمگان گر ز فلک زهر ببارد همه‌شب /من شکر اندر شکر اندر شکر اندر شکرم⭐

خودکرده را تدبیر نیستبقول مامانم باید برای انتخاب شریک زندگیت چشماتو باز کنیاکثر دخترا وقتی محبتای ا ...

کاش منم همچین مادری داشتم ک بگه بهم قبل اینکه دیر بشه 💔من تو خانواده ای بزرگ شدم که مشکلات مالی نداشتیم وضع مالی خوب بود ولی محبت نبود عشق نبود من تا این ادم بهم محبت کرد مثل ادما خرش شدم هرکاری فکر کنی براش کردم از روز اول ولی چشا کورش ندید 😭 خدا ازش نگذره الهی من وابسته خودش کرد چند سال اول دوستی خوب بود از وقتی عقد کردیم که فقط عذاب فقط همه کار باهام کرده 

الان او حالش خوبه انگار ن انگار من دارم اینجا میمیرم من هیچوقت بهش بدی نکردم چون از همه چیزم بیشتر دوسش داشتم 

الان تو پروسه طلاقیم 

ولش کن بدون اون میتونی

مترسم نتونم 😭

الان تو پروسه طلاقم انگار قلبم سیاه شده از درد 

مترسم نتونم 😭الان تو پروسه طلاقم انگار قلبم سیاه شده از درد

میتونی میتونی میتونی اولش سخته ولی راحته راحت میشی

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

ببین این که الان سنت کمه و بچه نداری یعنی هنوز خوشبختی فقط حتما هر چه زودتر از شرش خلاص شو نزار هی س ...

هنر خیلی دارم پس اندازم دارم ولی کاش مشکلات اینا بود من بهش وابستگی شدید عاطفی دارم یعنی منو عذاب مده نبودش با اینکه مدونه ولی بدتر مکنه باهام بیشتر اذیتم مکنه عزت نفسم و غرورم و همچیمو خورد کرده غصه منو پیرم کرده بقران 

تو پروسه طلاقم ولی حالم واقعا افتتضاح