2777
2789
عنوان

افتادگی روده، جراحی بله یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 19065 بازدید | 69 پست
ببین من میگم پیش چندتا دکتر خوب برو و زود تصمیم بر جراحی نگیر چون متاسفانه اکثر دکترا خیلی بیسوادن ن ...

وای عزیزم چقد درد کشیدی یعنی با فیزوتراپی مشخص میکنه افتادگی روده رو رکتوسل رو بنطرت با فیزو خوب میشیم چیکار کنیم من اگع خوب نشدم عمل میکنم نمتونم درد بکشم اخه خیلی اذیتم عملم شکمی انجام میدم با لاپارسکوپی

وای عزیزم چقد درد کشیدی یعنی با فیزوتراپی مشخص میکنه افتادگی روده رو رکتوسل رو بنطرت با فیزو خوب میش ...

نمیدونم والا چیو تشخیص داد ک اونم ارجاع داد ب دکتر جراح رکتوم ....انشالا برات بهترینا اتفاق بیفته و هرچی ک صلاحه پیش بیاد..فیزیوتراپی ب من گفت شاید بهتر بشی شایدم نشی حالا برو پیش جراح ببین چی میگه ک من نرفتم اخه برا فیزیو اید حتما نامه از ی دکتر داشته باشی..من پیش دکتر زنان رفتم نامشو نشون دادم گفت اگه میخوای من نامه بهت میدم ولی فکر نکنم موثر باشه..البته فیزیو تراپی ب من نگفت افتادگی روده من یزد ک پیش ی دکتر رفتم فقط با دست رو شکممو معاینه کرد گفت داری افتادگی روده میگیری...من بخاطر دردشدید زیر شکم رفتم پیشش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم.... شما درمان کردید؟ بهتر شدید؟ من افتادگی دارم نمیدونم چکار کنم. چه دکتری برم یا مسیر د ...

باید جراح کلورکتال برید تا اون تعیین کنه ک جراحی نیازه یا فیزیو تراپی