2777
2789
عنوان

افتادگی روده، جراحی بله یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 19069 بازدید | 69 پست
سلام عزیزم هیچی...من ی مدت دود تخم شوید دادم ی مقدار دردم بهتر شد

یعنی عمل نکردی چرا عمل نکردین اجی من گفتن فیزوتراپی اگ خوب نشدم عمل ولی میگن عمل شکمی بهتره عود نمیکنع😔من 22سالمع زایمام سزارین یود  یسال سماه سز شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی عمل نکردی چرا عمل نکردین اجی من گفتن فیزوتراپی اگ خوب نشدم عمل ولی میگن عمل شکمی بهتره عود نمیک ...

ببخشید من فکر کردم افتادگی رحم منظورتونه اصلا یادم رفته بود موضوع تایپیک چیه....شما اول همون فیزیو انجام بدین انشالله مشکلتون حل میشه ببین عمل عوارض داره یکی از دوستام میخواست عمل کنه دکتر گفته بود از عوارضش چسبندگی رودست بعدش باید خیلی مراعات کنی اصلا وسیله سنگین بلند نکنی حامله نشی...اینا باعث برگشت دوباره میشن تازه احتمال چسبندگی روده رو هم بالا میبره..شما اول روشهای دیگه رو امتحان کن اگر دیگ راهی نموند عمل کن...با توجه ب اینک ۲۲سالته فکر کنم هنوز بخوای بچه بیاری پس دوباره فشار ب روده هات میادو احتمال داره دوباره افتادگی پیدا کنی

سلام شما افتادگی روده داری چیکار کردی گلم 

بله عزیزم دارم تو بارداریم اینجوری شدم الانم باید عمل بشم فعلا مراعات میکنم باید چیزهای ملین بخورم یبوست نشم که بدترش نکنه شما هم داری؟

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
ببخشید من فکر کردم افتادگی رحم منظورتونه اصلا یادم رفته بود موضوع تایپیک چیه....شما اول همون فیزیو ا ...

پس چیکار کنم عزیزم یعنی عمل کنم دچار چسبندگی روده میشم منظورت عمل شکمی یا عمل مقعدی

پس چیکار کنم عزیزم یعنی عمل کنم دچار چسبندگی روده میشم منظورت عمل شکمی یا عمل مقعدی

اره عزیزم برا عمل عجله نکن خوب تحقیق کن اگر بتونی تحمل کنی یا درکان گیاهی کنی خیلی بهتره...شما مشکلتون در چه حده؟منظور من عمل شکمیه

اره عزیزم برا عمل عجله نکن خوب تحقیق کن اگر بتونی تحمل کنی یا درکان گیاهی کنی خیلی بهتره...شما مشکلت ...

من افتادگیم گرید یک و انتهای رودم به سمت واژن 4ثانت شکم داد رکتوسل ی سانت بمست ستون فقراتم شکم داد پس میگی چیکار کنم عمل مقعدم ک میگن عود میکنه

من افتادگیم گرید یک و انتهای رودم به سمت واژن 4ثانت شکم داد رکتوسل ی سانت بمست ستون فقراتم شکم داد پ ...

عزیزم شما چه علایمی دارید؟و اینکه چطور تشخیص دادن ک افتادگی دارید با سونو؟

عزیزم شما چه علایمی دارید؟و اینکه چطور تشخیص دادن ک افتادگی دارید با سونو؟

حس فشار پری مقعد دفع ناقص دفکوگرافی مشخص کرد چیکار کنم دارم دق میکنم دردم چطوری خوب بشه چطورس درمانش کنم

حس فشار پری مقعد دفع ناقص دفکوگرافی مشخص کرد چیکار کنم دارم دق میکنم دردم چطوری خوب بشه چطورس درمانش ...

واقعا درد بدیه منم این دردارو کشیدم ببین من این سری ب مدت چهارماه انقدر درد کشیدم ک نگو درد شدید زیر شکم درد کمر ..فشار زایمان دیدی چجوریه اون حالتی انگار بخوای زایمان کنی هم ب پشتم فشار میومد هم ب زیر شکمم نمیدونستم از چیه؟از روده هام؟از رحم؟تخمدانام؟سونو واژینال کردم گفت رگ واریسی زیاد داری همین باعث دردته ی جای دیگه رفتم سونو ب فاصله یک هفته بعدش گفت نه اونقدر زیاد نیستن...پیش چندتا دکتر زنان رفتم گفتن باید تحمل کنی معاینه کردن گفتن عفونت نداری ب دکتر گوارش گفتم گفت احتمالا اندومتریوز داری....ی دکتر دیگ میگفت شاید عفونت لگن داشته باشی ..جوری درد میکشیدم ک گریه میکردم دلم میخواست دست بندازم رحممو بکشم بیرون....تا اینک یکی از فامیلامون گفت ب مدت ده روز دود تخم شوید بده یعنی بریز رو ذغال با ی دامن بلند وایسا روش من با نا امیدی تمام اینم امتحان کردم  تا اینک بعد از دو هفته دردام خییییلی کمتر شد..البته من روده تحریک پذیرم دارم..حالا نمیدونم علتش دقیقا از چی بود از حدودا یکسال پیش این درد زیر شکم یه دفعه اومد سراغم

حس فشار پری مقعد دفع ناقص دفکوگرافی مشخص کرد چیکار کنم دارم دق میکنم دردم چطوری خوب بشه چطورس درمانش ...

من این دفکوگرافی رو انجام ندادم ولی ی بار رفتم فیزیوتراپی برا همین دفع ناقص معاینه کرد نوشت گرید ۳بعد ارجاع داد ب متخصص جراحی رکتوم گفت تا اون چه دستوری بده...من دیگه ترسیدم برم پیش جراح فیزیوتراپیم نرفتم...

ببین من میگم پیش چندتا دکتر خوب برو و زود تصمیم بر جراحی نگیر چون متاسفانه اکثر دکترا خیلی بیسوادن نمیدونم چجور مدرک گرفتن حتی دکترایی ک اوازه دارن.....پیگیر باش ولی عجله نکن...