2777
2789
عنوان

افتادگی روده، جراحی بله یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 19065 بازدید | 69 پست
رقیه جان ,چه خبر ?حال پدرتون چطوره ?رفتین دکتر?

سلام عزیزم فعلا گفتن عمل نمیکنم فعلا بارعایت رژیم غذایی پیش میرن تاببینیم خدا چی بخواد دکتر گفتن تاجایی که بتونی با رژیم غذاییدرست پیش بری عمل به تعویق میوفته ولی اخرش عمل حالا یایه سال دیگه یا بیشتر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شقاق بواسیر نفخ شدید دل درد تلخ میشه دهنش مدام رفتیم عکس رنگی روده گرفتیم گفت افتادگی روده اس

شقاق وبواسیر ,امکانش هست که ازافتادگی روده بوجودبیاد,ولی نفخ ودل درد وتلخی دهان بیشترمربوط به مشکلات معده وریفلاکس هستش ,چون افتادگی روده چنین علایمی نداره , بیشترین علامتش یبوست وتکه تکه آمدن مدفوع ودرمواردشدیدتربی اختیاری مدفوع هستش , امیدوارم که حال ایشون خوب بشه ونیازبه جراحی نباشه

سلام ببخش اسی حال پدرتون خوب شد؟من افتادگی روده داشتم بایبوست شدید عمل کردم ولی سه مانشده دوباره برگ ...

واقعا؟چه علایمی داشتین؟منم درد زیر شکم دارم مدفوع ناقص رفتم دکتر گفت افتادگی روده داری باید یبوستتو برطرف کنی قرص اعصاب داد و فاموتیدین ...ولی یبوستم بدتر شد.شما عملتون چجور بود؟من انقدر افسرده و ناامید شدم

واقعا؟چه علایمی داشتین؟منم درد زیر شکم دارم مدفوع ناقص رفتم دکتر گفت افتادگی روده داری باید یبوستتو ...

منم داغونم عملم زیادسخت نبود ولی هزینش برام زیادبودچون دکترم یه شهردیگه بود دکترگفت نبایدیبوست داشته باشی تادوباره برنگرده ولی یبوست من درمان شدنی نیس من دردشکم ندارم فقط دفع ناقص دارم همش احساس میکنم بهم زور میاد 

منم داغونم عملم زیادسخت نبود ولی هزینش برام زیادبودچون دکترم یه شهردیگه بود دکترگفت نبایدیبوست داشته ...

من یبوست دارم متاسفانه انقدرم ملین میخورم فایده نداره شما چجور یبوستتونو درمان کردید؟منم دفع ناقص دارم علاوه بر یبوست..دکتر هیچ دارویی بهم نداد گفت فقط روزی دوتا بشقاب سالد بخور

من یبوست دارم متاسفانه انقدرم ملین میخورم فایده نداره شما چجور یبوستتونو درمان کردید؟منم دفع ناقص دا ...

من شیرمیدم واسه همین یبوستم زیادشده واسه من گیوی روغن زیتون سالاددنبه گوسفندی توغذاتاثیرمیذاره شمام امتحان کن اب روزی دوازده لیوان بخورپودرپسیلیوم ازداروخونه بگیربااب فراوان بخورگیاهیه بدون ضرره نذارمریضیت پیشرفت کنه 

من شیرمیدم واسه همین یبوستم زیادشده واسه من گیوی روغن زیتون سالاددنبه گوسفندی توغذاتاثیرمیذاره شمام ...

منم شیر میدم...من دفع ناقص دارم هرچقدرم روغن و سالاد و ...بخورم بازم دفع ناقص دارم..روده هام زیر شکمم درد میکنه.ی مدت تخم شربتی و پسلیوم و تخم بالنگو میخوردم مدفوعم خیلی روان شده بود ولی بازم ناقص بود...از بس هیچی نخوردم انقدر لاغر شدم

منم داغونم عملم زیادسخت نبود ولی هزینش برام زیادبودچون دکترم یه شهردیگه بود دکترگفت نبایدیبوست داشته ...

شما چجور افتادگی رودتونو تشخیص دادین؟فقط دفع ناقص و یبوست داشتین؟پیش کدوم دکتر رفتید؟