2777
2789
عنوان

ميگه با دوستات نرو بيرون،دوستات چيزن😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 74 پست
ن بابا كجا انگشت شماره انصافا هم ميپرونن كم ميمونه ادم با نگاه ميخورن

نگاه اره

ولی واقعا من چند ساله هیچ متلکی نشنیدم

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس ازین به بعد به تاپیکا و کامنتایی که میزاری بیشتر دقت کن یا هم با یه کاربری دیگه بیا برا زاپاس ...

باچه

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
خب حالا خواستگارت هم هست یعنی نشانگراونه که این اقای خواستگار دوست نداره این شیوه ای را که داری.

اره درسته

بر أساس شغل و ...اينو ميگه

ولي خب منم حق دارم برم با دوستام بيرون و اينا

ايشون ميگه تنها با دوستات نرو

با خانواده برو هر چقدر ميخواي

اين بد نيس يعني؟

توكل بر خدا...♥️
منم بهش اينو گفتم گفتم يعني تو ب دخترا متلك ميپروني وقتي ميري بيرون؟؟؟!؟

اره متاسفانه اكثر مردا اينكارو ميكنن مربوط به ذات خرابشونه ناموس مردم براشون مهم نيست ولي براي خودشون رگ غيرت ورم ميكنه

اره متاسفانه اكثر مردا اينكارو ميكنن مربوط به ذات خرابشونه ناموس مردم براشون مهم نيست ولي براي ...

😿😿😿😿😿

من بدم مياد از اين كار

ميخوام بهش بگم تو اونكارو نكن منم نميرم بيرون

خوبه؟؟!؟؟؟!

چي بگم؟

توكل بر خدا...♥️
اره درسته بر أساس شغل و ...اينو ميگه ولي خب منم حق دارم برم با دوستام بيرون و اينا ايشون ميگه تنه ...

نه اصلا هم بدنیست چون خانوادگی باشه بهتره چون شوهرتون می تونه ببینه خانمش با چه کسانی رفت وامد می کنه .حالا وقتی شناخت پیدا کرد فکر نکنم که ایشون با رفت وامدشما مخالفتی داشته باشه.

نه اصلا هم بدنیست چون خانوادگی باشه بهتره چون شوهرتون می تونه ببینه خانمش با چه کسانی رفت وامد می کن ...

درسته

فك كنم اگه با افرادي مث خودم رفت و امد كنم شايد ايراد نگيره

البته كلا ميگه با خانواده برو

ولي واس من مياره بعضي وقتا دوستانه باشه جمعمون

بيشتر حرف خوش مياد

توكل بر خدا...♥️