2777
2789
عنوان

ميگه با دوستات نرو بيرون،دوستات چيزن😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 844 بازدید | 74 پست
نمیدونم حسم میگه

خب پس ازین به بعد به تاپیکا و کامنتایی که میزاری بیشتر دقت کن یا هم با یه کاربری دیگه بیا برا زاپاس😁

خوشبخت کسی است که به یکی ازین دوچیز دسترسی دارد؛ یا کتاب های خوب یا دوستانی که اهل کتاب باشند.ویکتور هوگو
ن بابا تموم نشده😑

چند ساله متلک نشنیدم 

فک میکنم نسل متلک گویان منقرض شده

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شوهرته بایدازش حرف شنوی داشته باشی. اون خیروصلاحت را می خوادبهتره با دوستات به جای بیرون رفتن تو ...

شوهرم نيس

خواستگاره

ولي باهم اشناييم در مرحله اشنايي هستيم ولي خب خانواده ها خبر دارن

ماه بعد قراره محرم شيم

ولي خب ميگه خوشم نمياد

توكل بر خدا...♥️
هرچی گفت سعی کن جوابشو ندی بعد بهش بگو من فکر میکردم تو دوست داری منو شاد و سرزنده ببینی ولی اشتباه ...

دقيقا اينو گفتم

گف نه اينو قبول ندارم

با خانواده برو

با خودتو دختر كه إرادة و چند نفر بهتون حرف بزنن نرو😐😾

توكل بر خدا...♥️
دقيقا اينو گفتم گف نه اينو قبول ندارم با خانواده برو با خودتو دختر كه إرادة و چند نفر بهتون حرف ب ...

دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه رو دوست پسر من این روش همیشه جواب میده 😐😂

کاربر خاموش بودم 😌🤷🏻‍♀️
شوهرم نيس خواستگاره ولي باهم اشناييم در مرحله اشنايي هستيم ولي خب خانواده ها خبر دارن ماه بعد قرا ...

خب حالا خواستگارت هم هست یعنی نشانگراونه که این اقای خواستگار دوست نداره این شیوه ای را که داری.

من همین دیشب از ۳نفر متلک شنیدم😐واقعا منم فک میکردم دیگه ادم شدن ولی همون...😑

مستی چیزی بودن لابد

یا تعدادشون انگشت شماره

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
اره منم انتظار داشتم بكه خب پس برو ولي گف نه من از اونا نيستم قبول كنم😾

عججججب،پلن بی اینکه دو روز هی بگی حالم خوب نیست فرت فرت گریه کنی بگی افسرده شدم دیگه نمیخوام بیرون برم و فلان این دیگه جوااااابهههه😐😂

کاربر خاموش بودم 😌🤷🏻‍♀️