2777
2789
عنوان

ميگه با دوستات نرو بيرون،دوستات چيزن😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 74 پست
😿😿😿😿😿 من بدم مياد از اين كار ميخوام بهش بگم تو اونكارو نكن منم نميرم بيرون خوبه؟؟!؟؟؟! چي ب ...

همينو بگو هركي خودش سالم و خوبه زنشو هم منع نميكنه مگر اينكه ريگي به كفشش باشه حالا زيادم ناراحتش نكن گناه داره حتما ادم حساسيه فكر بد مياد تو سرش عذاب ميكشه با دوستات خونه هاتون دوره بزارين يا رستوران برين 

همينو بگو هركي خودش سالم و خوبه زنشو هم منع نميكنه مگر اينكه ريگي به كفشش باشه حالا زيادم ناراحتش نك ...

خدا كنه كه حساسيتش باشه و اينكه جنس خودشونو خوب ميشناسه

خدا كنه از اون متلك پرون ها نباشه

توكل بر خدا...♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره درسته بر أساس شغل و ...اينو ميگه ولي خب منم حق دارم برم با دوستام بيرون و اينا ايشون ميگه تنه ...

چرا بده خیلیم بده
نمیدونم چجوری اجازه میدین شوهرتون براتون تصمیم بگیره !!!
بابا یکم برا خودتون احترام قایل شین
تو که هنوز محرم هم نشدی باهاش به نظر من که این زنگ خطره

نه حالا اون بنده خدا نگف چيز ب كلمه ديگه گف معني گستاخ ميداد😹 ولي خب من دوست دارم با دوستام برم و ...

از همین الان باهاش سنگاتو وا کن البته دوست تحفه نیست یهو میبینی همین دوستا بدبخت میکنن ادمو سالی یکی دوبار اشکال نداره ولی اینکه نزاره به نظرم خوب نیست بهش بفهمون اینو که ازادی به اسیری نگرفتت و این ازادیت تا جایی که به اون اسیب نزنه بهش ربطی نداره! ولی بازم میگم دوست زیادی باشه خوب نیست یا زیادی گشتن با دوستا نه بخاطر متلک بخاطر زندگی خودت

گروه آبی ،وزن شروع: ۹۳💙وزن هدف : ۷۵💙 وزن فعلی: ۷۶.۹۰۰💙 خداکنه تا عروسی خواهرم به این وزن برسم🙂 
چرا من فک میکنم دوره متلک تموم شده؟؟

نه بابا کجا تموم شده!همین دیروز یکی بهم متلک انداخت,انقد حرصم گرفت,دلم میخاس خفش کنم😒حالا من محجبه و چادری ام بودم,بیمارن بعضیا😒

ول کن جهان را قهوه ات یخ کرد...☕☕☕

سلام. لینک زیر یک پرسشنامه آنلاین روانشناختی به منظور انجام یک پژوهش علمی در علوم پزشکی تهران است. پس از اتمام پاسخدهی، امکان استفاده از یک جلسه رایگان مشاوره روانشناختی به صورت آنلاین فراهم خواهد شد. لطفا وارد لينك زير شويد و پرسشنامه را پر كنيد. 

https://survey.porsline.ir/s/UoXEDVs