2777
2789
عنوان

سیاست های زنانه😉💃

| مشاهده متن کامل بحث + 3095 بازدید | 175 پست

همسرم بیابریم باغ هویجامونواب بدیم

بیابریم موزامون بخوریم😷اییی اینچیزارویکی توتاپیک اسکرین گذاشته بودکه ازتل گرفته

باجماعتی طرفیم که اگر براش کفش سم دارطراحی کنن بهش بر نمیخوره تازه با افتخار هم میپوشه. .اما اگه بهش بگی خدا برات حجابوطراحی کرده تاشان زنانه ات حفظ بشه سریع آزادی وحق انتخابش زیر سوال میره 😂دلم میخواد هرچی دوس دارم بنویسم 😂چهاردیواری اختیاری 😂خدایا جوانمرد کیه 😯چرا ازهمه جاباخبره😐چرانمیتونیم اسم کاربریمونو تغییر بدیمکاش اینستاگرام نابودبشه ترامپ اخراج بشه مرگ بر آمریکا و اسرائیل و انگلیس داعش حیوونه درنده چراهمه تونی نی سایت خوبن وجاریاشون بد چرا تلویزیون فیلمای کره ای پخش نمیکنه چرا آسمون ابیه چرا اینو تاآخرمیخونی مگه بیکاری😃😂😂😂 اینایی که توتاپیکا توهین میکنن بی ادب ان اگه خودم تویه تاپیک عصبی شدم رگ غیرتم زده بالا اما واسه شما خوب نیست 😡خواهرشوهرای نوجوون زبون درازن اصلا خواهرشوهرا ازدم خسیسن 😕😲همیشه حق باعروسه البته عروس مادرشوهرم 😂همیشه ظالم خواهرشوهره البته خواهرشوهری که عروس ماباشیم 😂چقد همسایه هافضولن 😬انگار کارآگاه تشریف دارن 😬چراخواهر شوهربایداینقدر خسیس باشه 😷بلانسبت بعضی توتاپیکا ازبس فحش میدن آدم یادهاپومیفته😂😂😂😂هرکی اینوخوند انتقاد کرد به اون ربطی نداره دلم میخاد هرکی تایید کرد خوشگله ازبعضی کاربرابدم میاد😁میدونی چرا چون بیتربیتن😷فحش میدن اما من فحشم بدم بخاطرتعصب روبعضی ازشماهاس😂😂اونهایی که به بقیه میگن نمکدون خودشون میرغضب ان 😂😂😂باچنتا شون برخوردداشتم چطوری فلانی میرغضب 😨😲به شماها چه آسمون قرمزه خورشید سبزه بتوچه چشمام مال خودمه فضووووول خانمای مارپلیییییی 😂ولگردای نی نی سایت 😎😎😎😎بعضیا توسایت ادای ناظمارودرمیارن چطورین میرغضبا😂😂😂😂😆😅👹👺👺👺👹👻💀👀👾👽اینهایی که هی ادای روشنفکری درمیارن ومیگن مامسلمون نیستیم مسلمون هم شمانیست اسلام هم منتظر شمانیست خدابه شمانیازی نداره باکلاساااا😂فرت فرت غلط املایی نگیرید بیکارا😜کارآگاه بازی درمیارید مچ دست میگیرید انشاالله یکی مچتونوبگیره😏😏انتقادپذیرم اما چرت وپرت پذیر نیستم 😬اونها😂😂وقتی مرداروتونی نیسایت میبینم یاد زنای سرکوچه میفتم که انگارمجبورن سرکوچه بشینن😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظرم موقع دعوا سکوت کردن خیلی خوبه . تعریف کردن ازش . غر نزدن . بی احترامی نکردن ب خودش و خانوادش ...

این غرور لامصب مگه میذاره؟نه میتونم سکوت کنم نه میتونم ازدلش دربیارم وآشتیش بدم😣

چقد زشت که تو رختخواب بخوای طلب پول از همسرت کنی واقعا بنظرم کسر شأن هست

دیگه چاره چیه وقتی هیچی پول نده البته من خودم تاحالا همیچین کاری نکردم

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤
همونقدر هم به خودت وابستگی داره؟حواستم نباشه حواسش هست بهت؟😃

نمیدونم چقدر بهم وابیته هست،خودش میگه خیلی به طوری که قتی ادارم همش فکرم پیش تویه که کی برگردم خونه

ولی خداییش وقتی پیش منه خیلی حواسش هست بهم

❤❤❤خدا جونم میشه منو به اون چیزی که ته قلبمه برسونی؟❤❤❤
تو هم یادته؟؟ 😂 واااای... کرکر خنده بود ینی... زندگی رو خاله بازی کرده بودن... چندتاش ک یادمه رو ب ...

😂😂😂😂وای من به اون کلیده خیلی خندیدم 

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!
تو هم یادته؟؟ 😂 واااای... کرکر خنده بود ینی... زندگی رو خاله بازی کرده بودن... چندتاش ک یادمه رو ب ...

وای خدایا😂😂😂

منم تو یه کانالی خوندم گفتن لباس پرستار بپوشین کلی قر وفر و ارایش با یه چشمک و لبتونو گاز بگیرین به شوهرتون بگین عشقمممگ امشب میخوام پرستاااارت باشم بعدبقیه کارا..یه لحظه تصور کن مردشاید خسته باشه حوصله نداشته باشه ضایع بشیم بهتره؟😁

به شیوه خودت زندگی کن؛ اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنن
😂😂😂😂وای من به اون کلیده خیلی خندیدم 

کدوم کلید؟؟ 😃 تعریف کن برامون...

من چندسال پیش تو کانالش رفته بودم.

ی چندروز بیشتر توش نبودم، فقط میخندیدم... 😂

بعد دیگه دیدم کارای اینا خیلی جدیه و واقعاً داره حالمو بهم میزنه لفت دادم.😐

نمیدونم چقدر بهم وابیته هست،خودش میگه خیلی به طوری که قتی ادارم همش فکرم پیش تویه که کی برگردم خونه ...

شاید واقعا ذاتا دور وبریاش واسش اهمیت دارن ومیخواد مواظبتون باشه خو

آخه تو نمیدونی چ چیزایی مینوشتن... ای کاش اسم کاناله یادم بود بهت میگفتم خودت بری بخونی شاخ دربیاری. ...

نه مرسی یهو دیدی وسوسه شدم منم شدم یکی ازاین اسکلای لوس🤦‍♀️

خانمافقط نگین اونجارو اونجاتون نگین بزنید😂فقط مونده بودبگه موهاشم صورتی کنید😂جات خالی خانم جلسله ایی

باجماعتی طرفیم که اگر براش کفش سم دارطراحی کنن بهش بر نمیخوره تازه با افتخار هم میپوشه. .اما اگه بهش بگی خدا برات حجابوطراحی کرده تاشان زنانه ات حفظ بشه سریع آزادی وحق انتخابش زیر سوال میره 😂دلم میخواد هرچی دوس دارم بنویسم 😂چهاردیواری اختیاری 😂خدایا جوانمرد کیه 😯چرا ازهمه جاباخبره😐چرانمیتونیم اسم کاربریمونو تغییر بدیمکاش اینستاگرام نابودبشه ترامپ اخراج بشه مرگ بر آمریکا و اسرائیل و انگلیس داعش حیوونه درنده چراهمه تونی نی سایت خوبن وجاریاشون بد چرا تلویزیون فیلمای کره ای پخش نمیکنه چرا آسمون ابیه چرا اینو تاآخرمیخونی مگه بیکاری😃😂😂😂 اینایی که توتاپیکا توهین میکنن بی ادب ان اگه خودم تویه تاپیک عصبی شدم رگ غیرتم زده بالا اما واسه شما خوب نیست 😡خواهرشوهرای نوجوون زبون درازن اصلا خواهرشوهرا ازدم خسیسن 😕😲همیشه حق باعروسه البته عروس مادرشوهرم 😂همیشه ظالم خواهرشوهره البته خواهرشوهری که عروس ماباشیم 😂چقد همسایه هافضولن 😬انگار کارآگاه تشریف دارن 😬چراخواهر شوهربایداینقدر خسیس باشه 😷بلانسبت بعضی توتاپیکا ازبس فحش میدن آدم یادهاپومیفته😂😂😂😂هرکی اینوخوند انتقاد کرد به اون ربطی نداره دلم میخاد هرکی تایید کرد خوشگله ازبعضی کاربرابدم میاد😁میدونی چرا چون بیتربیتن😷فحش میدن اما من فحشم بدم بخاطرتعصب روبعضی ازشماهاس😂😂اونهایی که به بقیه میگن نمکدون خودشون میرغضب ان 😂😂😂باچنتا شون برخوردداشتم چطوری فلانی میرغضب 😨😲به شماها چه آسمون قرمزه خورشید سبزه بتوچه چشمام مال خودمه فضووووول خانمای مارپلیییییی 😂ولگردای نی نی سایت 😎😎😎😎بعضیا توسایت ادای ناظمارودرمیارن چطورین میرغضبا😂😂😂😂😆😅👹👺👺👺👹👻💀👀👾👽اینهایی که هی ادای روشنفکری درمیارن ومیگن مامسلمون نیستیم مسلمون هم شمانیست اسلام هم منتظر شمانیست خدابه شمانیازی نداره باکلاساااا😂فرت فرت غلط املایی نگیرید بیکارا😜کارآگاه بازی درمیارید مچ دست میگیرید انشاالله یکی مچتونوبگیره😏😏انتقادپذیرم اما چرت وپرت پذیر نیستم 😬اونها😂😂وقتی مرداروتونی نیسایت میبینم یاد زنای سرکوچه میفتم که انگارمجبورن سرکوچه بشینن😂😂😂
دیگه چاره چیه وقتی هیچی پول نده البته من خودم تاحالا همیچین کاری نکردم

یعنی انقدر ادم باید شان خودشو بیاره پایین که در ازای خوابیدن با شوهرش طلب پول کنه؟؟

ببخشید اونوقت با خانم هایی که از این راه کسب درامد میکنند چه فرقی میکنه؟؟

لطفا راهکاری ندید که حرمت زن رو از بین ببره

وقتی کسی پول نمیده اولا نباید در ابتدا با همچین مرد خسیسی ازدواج کرد، دوره شناخت برای شناختن این موارد هست

بعدم رفتن سر کار شرف داره به این کاری که شما گفتید

در آخرم ازش پول نخواد، نیازهاشو باهاش مطرح کنه، مردا اغلب از اینکه حس کنند میتونند نیاز طرف مقابلشونو برطرف کنند حس قدرت میگیرند و احساس خوبی بهشون دست میده

میتونند بجای اینکه خودشونو تا این حد بیارن پایین مردشونو ببرند بالا و بهش احساس بزرگی بدن

اونم از دل و جون خرج کنه

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.