2777
2789
عنوان

سیاست های زنانه😉💃

| مشاهده متن کامل بحث + 3095 بازدید | 175 پست
شوهر من خیلللللییییی وابسته ننه اشه،یعنی خیللللللیییییااااا(البته شکر خدا اخیرا یکم کمتر شده)،منم سع ...

واقعا سخته هرچی کمتر بشه بهتره واقعا بعضی مادرا اشتباه محض میکنن بچه هاشونو وابسته میکنن

اره بگید چجوری از مرد خسیس پول بگیریم؟

تو رخت خواب .یا مثلا هر چیخری دوبرابر پولشو بگیر

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا سخته هرچی کمتر بشه بهتره واقعا بعضی مادرا اشتباه محض میکنن بچه هاشونو وابسته میکنن

اره عزیزم واقعا سخته

چون تو یه ساختمون هم هستیم تا یه صدایی از درشون میومد شوهرم میپرید میرفت ببینه چه خبره و کجا میرن یا میان

خیلی کفری میشدم

❤❤❤خدا جونم میشه منو به اون چیزی که ته قلبمه برسونی؟❤❤❤
وای یاد اون کانال تلگرامی افتادم... اسمش نمیدونم چی بود، ولی همش میگفت خانوم‌های قررررری... دقیقاً ه ...

انگار زنا بیکارن همش قر بدن😅

به شیوه خودت زندگی کن؛ اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنن
اره عزیزم واقعا سخته چون تو یه ساختمون هم هستیم تا یه صدایی از درشون میومد شوهرم میپرید میرفت ببینه ...

همونقدر هم به خودت وابستگی داره؟حواستم نباشه حواسش هست بهت؟😃

خخخخ اره😂

تو هم یادته؟؟ 😂 واااای... کرکر خنده بود ینی...

زندگی رو خاله بازی کرده بودن... چندتاش ک یادمه رو بگم؛

یکی گفته بود خونتونو شبیه رستوران کنید و در نقش گارسون  برای شوهرتون مِنو بیارید و لباسای س_سی بپوشید و توی منوتون ماچ و بوس و شیطونی هم اضافه کنید و شوهرتون از سرکار میاد اینطوری ازش استقبال کنید 🤢🤮

یا یکی دیگه گفته بود تو جیب شوهراتون ی تیکه کاغذ بذارید با جمله‌ی عاشقونه، ی مُهر هم با لباتون پای کاغذه بزنید 🤢🤮

یا ب شوهراتون نامه بدید هرروز 😐 ( آخه شوهر ک هرروز پیش آدمه، خودمون لالیم‌ مگه، نامه بدیم؟! )

یا میگفتن همیشه لباسای س_سی بپوشین تو خونه و آرایش غلیظ کنید و با کفش پاشنه بلند بگردین 😐🤢🤮 (آخه لامصب آدم خارپاشنه میگیره ک اینطوری، بعد واسه شوهرامون تکراری میشیم، ی روز نتونیم آرایش کنیم و تیپ بزنیم، شوهرامون ما رو محل سگ نمیذارن ک 😐)

اصن عجایبی بود اون کاناله... 😕

وقتی شوهرم ناراحت ننش رو دعوت میکنم یا میرم دنبالش میارمش خونمون .حالش خوب میشه تشکر هم میکنه 😂

افرین چقد خوب.کارت عالیه منم یاد گرفتم

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

تو رخت خواب .یا مثلا هر چیخری دوبرابر پولشو بگیر

چقد زشت که تو رختخواب بخوای طلب پول از همسرت کنی

واقعا بنظرم کسر شأن هست

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
وقتی شوهرم ناراحت ننش رو دعوت میکنم یا میرم دنبالش میارمش خونمون .حالش خوب میشه تشکر هم میکنه 😂

ولی وقتیم قهرنیستید ازاینکاراکن.چون بفهمه متوجه میشه نقطه ضعفشو...بخاطر شوهرت اینکاراروکن.هم مادرشوهرخوشحال میشه هم شوهر.نه فقط بخاطر قهربودن و..

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم