2777
2789
عنوان

تا حالا ادمی به این بدجنسی ندیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 81 پست
پس همشون همینن الان یه کوچه دورشدم قبلا طبقه بالاشون بودم حامله بودم میرفت صبا نون تازه میخرید یه با ...

نمیدونم عقده چی رو دارن سرما خالی میکنن،من اخه انقدم بهشون خوبی کردم

شوهرم زنگ زده بهش گفته اونم به روی خودش نیوردهپس چطور اون هروقت احتیاجش به منه من بدوبدو میرم کمکش،ه ...

خب این دفعه نرو تموم شد رفت...شوهرت میتونست بگه فلانی برق رفته داره میاد خونتون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینطور وقتایی که بچه های خودش نبودن من بودم یه ماهه یه زنگ نزده منم نمیزنم

دقیقا کارایی که وظیفه دخترش بودو من براش انجام میدادم

شوهر من ماموریت میرفت ۱ماه نبود به شوهرمم زنگ نمیزدن چه برسه بمن

دیگه الان مجبوری دارم رو به رو میشم

دورت بگردم همیشه از اتفاقاتی که برات میفته درسشو بگیرو ازشون عبور کن

به خودت متکی باش اینجوری هم عزت نفست حفظ شده هم اونا میفهمن تو بهشون نیازی نداری

کامنتاتو خوندم اسی جان  ازاین به بعد زیادی نباش خودتو بزار اولویت

اگه یه کاریو هم انجام میدی دلی انجام بده درغیراینصورت انجام نده چون وظیفتون نیست

این کارایی که گفتی وظیفه دخترشونه نه شما

شما فقط عروسی و وظیفه ای درقبال مادرشوهر نداری

ایشونم همینطور

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

خودت پاشو برو خونش. میخواد بگه چرا اومدی‌؟

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

یاد بگیر مستقل باشی و از کسی توقع نداشته باشی..............اینجوری فقط خودت اذیت میشی به کسی آسیبی نمیرسه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

وقتی ازدواج میکنی یعنی بزرگ شدی و دیگه بچه نیستی ، نور گوشیتو روشن کن بشین 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

تا کی قراره از تاریکی و تنهایی بترسی؟؟ من زمانی رو یادم میاد که با پسر ۷ ماهم شب ها تو خونه تنها بودم و همسرمم شب کار بود

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃