2777
2789
عنوان

سیاست های زنانه😉💃

| مشاهده متن کامل بحث + 3095 بازدید | 175 پست
وای خدایا😂😂😂 منم تو یه کانالی خوندم گفتن لباس پرستار بپوشین کلی قر وفر و ارایش با یه چشمک و لبتو ...

واااای آره... الان یادم اومد... همش تاکید میکردن ک گوشه لبتونو گاز بگیرین و ازین قر و فرا بیاین و این حرفا... 😂😂😂

بابا بخدا شوهرامون میان خونه انقده خسته‌ن، حوصله‌ی این کارا رو ندارن. بعد باور کن اگه یک قلم ازین کارا رو انجام بدیم ب عقلمون شک میکنن!!!  اولین واکنشی ک نشون میدن بهمون میگن: این اداها چیه؟ چرا خل شدی؟ تو ک خوب بودی 😐😕

تو هم یادته؟؟ 😂 واااای... کرکر خنده بود ینی... زندگی رو خاله بازی کرده بودن... چندتاش ک یادمه رو ب ...

با کاغذهای کوچیک موافقم.البته مجردماااا ولی هررروز هررروز نه که تکراری بشه.ولی گاهی یه جمله عاشقانه توی کیفش.روی در یخچال باعث میشه یه لبخند م

بیاد رو لبت.من ازدواج کردم گاهی حتماازاین کارا میکنم.ولی بقیش  ادم یاد فیلم های.... میندازه چندشن این مسخره بازیا چیه  

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی انقدر ادم باید شان خودشو بیاره پایین که در ازای خوابیدن با شوهرش طلب پول کنه؟؟ ببخشید اونوقت ب ...

مگه من گفتم در ازاش بگیره این چ حرفیه منظورم این بود اون موقع پولو مطرح کنه باهاش حرف بزنه ن در اقبال اون ازش بخواد وا

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤
یعنی انقدر ادم باید شان خودشو بیاره پایین که در ازای خوابیدن با شوهرش طلب پول کنه؟؟ ببخشید اونوقت ب ...

واقعا دوس دارم اینجور خانومایی که حرمت زن بودنشونو میدونن

مگه من گفتم در ازاش بگیره این چ حرفیه منظورم این بود اون موقع پولو مطرح کنه باهاش حرف بزنه ن در اقبا ...

اگه میخواید تحت تاثیر اون قضیه به شما پول نده چه دلیل داره اون موقع مطرح کنید؟؟؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
کدوم کلید؟؟ 😃 تعریف کن برامون... من چندسال پیش تو کانالش رفته بودم. ی چندروز بیشتر توش نبودم، فقط ...

واسه این تاپیکم زدن چن روز پیش نبودی؟؟؟

میگف اگه همسرتون درحال مطالعس یا دانشگاه میره جزوه هاشو بزارین زیر دامنتون وقتی اومد گف جزوه های من کو دامنتونو بدین بالا بگین اینجاس کلیدتو دربیار، بازش کن بردار😂😂😂😂😂😂😂یکیم میگف شوهر من وسواس داره اگه این کارو کنم باید جزوه هاشو از اول بنویسم😅😅

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!
واسه این تاپیکم زدن چن روز پیش نبودی؟؟؟ میگف اگه همسرتون درحال مطالعس یا دانشگاه میره جزوه هاشو بزا ...

وااااای خدایا ترکیدم... 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

آخه ببین با کیا شدیم‌ ۸۰ میلیون...

نه ندیده بودم تاپیکتو عزیزم 😃 خیلی باحال بود 😂😂😂

اگه میخواید تحت تاثیر اون قضیه به شما پول نده چه دلیل داره اون موقع مطرح کنید؟؟؟

چ اشکالی داره اون موقع ک اون نیازسو مطرح میکنه اونم مطرح کنه

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤
واااای آره... الان یادم اومد... همش تاکید میکردن ک گوشه لبتونو گاز بگیرین و ازین قر و فرا بیاین و ای ...

یه باردوستم تعریف میکرد براش کارای قری انجام دادم چپ چپ نگام میکردمیگفت دیوونه بهم انداختن😅

به شیوه خودت زندگی کن؛ اینجا حتی پشت سر خدا هم حرف میزنن
واسه این تاپیکم زدن چن روز پیش نبودی؟؟؟ میگف اگه همسرتون درحال مطالعس یا دانشگاه میره جزوه هاشو بزا ...

ینی واقعا مردا اینجوری دوس دارن یا مثلا تحریک میشن؟؟؟؟

با کاغذهای کوچیک موافقم.البته مجردماااا ولی هررروز هررروز نه که تکراری بشه.ولی گاهی یه جمله عاشقانه ...

ای جونم 😅😘

عزیزم بیشتر ماها مجرد بودیم ازین رویا پردازی‌ها میکردیم.

ولی باورت میشه از وقتی رفتیم سر خونه زندگیمون، انقده دغدغه‌های مختلف داریم ک ب اینجور چیزا فکر نمیکنیم اصن 😃  بعد نگران نباش، شوهرت ک تورو گرفته همه جوره باید دوستت داشته باشه. نیازی ب این اداها و لوس بازیا نیست 😁 در کل اخلاق مهمه. اخلاقت ک خوب باشه، همه جوره برا شوهرت عزیزی حتی اگه ژولیده و زشت و کثیف بشی، همونطوری میگیره بغلت میکنه و نازت میده 😁

ینی واقعا مردا اینجوری دوس دارن یا مثلا تحریک میشن؟؟؟؟

نمیدونم تا حالا از این کارها نکردم ...مردها در همه حالت درحال تحریکن 😐😑

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!
ای جونم 😅😘 عزیزم بیشتر ماها مجرد بودیم ازین رویا پردازی‌ها میکردیم. ولی باورت میشه از وقتی رفتیم ...

کاااملا موافقم باحرفات.ولی شوهر اونجوری الان هست به نظرتون؟