2777
2789
عنوان

سیاست های زنانه😉💃

| مشاهده متن کامل بحث + 3095 بازدید | 175 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا کمترین کاره بنظرم عزیزم و راحت ترین کار راحت ترین کار که هر کسی میتونه انجام بده من که قصد کل ...

ببخشید خیلی دلم خاست ریپلایتون کنم ...اگه طرز فکر شمااینه حتما همسر خوبی دارین که این چیزا رو امتیاز میدونه والله از یسری پسری که هنوز بعد ۳۰ سال انقد عقده دارن که کلی درس و دانشگاهم نتونسته درستش کنه اینچیزا روافتخار نمیدونن تازه چهارتام میزنن توسر زنه که از خودشون خدایی نکرده بالاتر نباشه ...من مجردم اما دوس پسر که دارم اما شوهرای فامیلارو که دیدم و کاملا تواجتماع هستم مردای ایرانی ب استثنای بعضیاشون واقعا لیاقتشون همون قری بازیه نه این کارای ارزشمندی که شنا گفتین ...اخه مرد ایرانیو چه به ....

نباید بفهمی که حالم بده نمیخوام که دردامو تسکین بدی 😊
ببخشید خیلی دلم خاست ریپلایتون کنم ...اگه طرز فکر شمااینه حتما همسر خوبی دارین که این چیزا رو امتیاز ...

عزیزم همسر که از آسمون برای شما نازل نمیشه

آدم کسی رو به همسری میگیره که شباهت هایی بین خودشون  و عقایدشون میبینه

اگه شما کسی که این چیزا براش افتخار نیست رو انتخاب کردی یعنی برای خودتم افتخار نیست

برای من عار هست که همسرم بخواد من رو بعنوان فقط یک جسم زنانه ببینه! به همین دلیل هم با کسایی که فکر کردم همچین عقایدی داشتن یا ممکن داشته باشن ازدواج نکردم

من خیلی زیاد خواستگار داشتم

خواستگار ها نه معرف

یعنی ول کن نبودن و میخواستن

خیلی هاشون از همسر من بسیار بسیار پولداررتر بودن اما خیلی هاشون بقول شما فقط دنبال جسم من بودن!

من اگه برام مهم نبود با همونا ازدواج میکردم

من منکر ظرافت زنانه و لوندی نیستم کما اینکه حتی خیلی از دخترا میگن من تو مدل حرف زدنم اون حس زنانه کاملا محسوس هست اما بنظرم خیلی باید برای خودم ارزش قائل نباشم که فکر کنم خلاصه شدم تو لوازم ارایش و قر و تختخواب!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
امیدوارم توهمین دوسه ماه اتفاق بیوفتههه.برام عاکن عزیزم مرسی.بالای سی دوست ندارم

انقد برات سي سالگي دردناك نباشه

روزاي اوج من سي سالگي بود؛)

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
دیگه چیییی؟البته ببخشید😁😂

😂😂😂😂

مثلا وقتی قهریم و دعوا کردیم برا اینکه کش پیدا نکنه وقتی شوشو نیس تو یه برگه بنویس سلام آقاییم الهی فدات بشم من خسته نباشی سرورم ❤❤

لطفا همه دلخوری ها و کینه هارو پشت در بذار وبا لب خندون بیا تو،

ضمنا یادت باشه اگه تو پادشاه این خونه ای منم ملکه این خونه ام پس بیا زود ملکه ات و ببوس وهمه چی رو فراموش کن فقط با لبببببخند😀،بعد تا متوجه شدی شوشو داره میاد سریع اینو بچسبون رو در ورودی تا اومد قبل ورودش به خونه بخونه، توام خودت و سرگرم کار خونه کن انگار ن انگار😜

اینم یکی از دوستام یادم داده میخوام بعد عروسی اجرا کنم😍

سرخور تو اینجوری امتحان کردی نتیجه گرفتی

ن بابا 

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤
😂😂😂😂 مثلا وقتی قهریم و دعوا کردیم برا اینکه کش پیدا نکنه وقتی شوشو نیس تو یه برگه بنویس سلام آق ...

عزیزم همچین...... میریزن رو اعصابت که آدم از خودش متنفر میشه که بخواد بگه عشقم و این حرفا. مشکلات مرد هارو سگ اعصاب کرده ما زن هارم بی طاقت 

عزیزم همچین...... میریزن رو اعصابت که آدم از خودش متنفر میشه که بخواد بگه عشقم و این حرفا. مشکلات مر ...

وای فراموش کردم بگم اصلا و ابدا این روش برا وقتایی ک شوهر مقصره نیییییست فقط برا وقتاییه که خودمون مقصریم وگرنه اگ شوهر مقصره چشمش کور دندشم نرم باید بیاد منت کشی کنه.....وگرنه هم گند بزنه هم منتظر باشه سورپرایزشه برا خاتمه دادن ب دعواش؟؟؟ عمممممرا.....