2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس چرا این مشاور نزاشت تو برنامه واقعا میترسم امسال دیگه باید قبول شم پشت کنکوریم 🥲 در حد پرستاریو ...

چون اول خواسته تخصصی رو پیش ببری کم کم عمومی رو تو برنامت قرار بده 

ولی پیشنهاد میدم تو خودت از الان عمومی رو پیش ببری  

جمعه ها هم سلامت و بهداشت و هویت رو بخونی

گلم منم راهنمایی کندیپلم تجربی دارم میخام کنکور انسانی بدم فقط باید نهایی ۱۲رو بدم تا سابقه ایجاد بش ...

نه شما اون پایه ای که تاثیر مهمی رو داره باید امتحان بدی 

ولی اره یازدهم و دوازدهم باید امتحان بدی 

حالا معلوم نیست یازدهم رو بردارن یا نه 

ولی من به شما پیشنهاد میدم تستی پیش ببرید 

و دوازدهم تشریحی شروع کنید که جمع بشه تا ببینیم یازدهم تاثیر داره یا نه اگه خبری نشد یازدهم رو شروع کن به خوندن

عزیزم بنظرم خوبه

مشاورت گفته تا کی کل دروسو میبندین؟

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
نه شما اون پایه ای که تاثیر مهمی رو داره باید امتحان بدی ولی اره یازدهم و دوازدهم باید امتحان بدی حا ...

میشه بگی برای نهایی چه کتاب تستی بخرم؟

اره دوازدهم رو شروع میکنم،همه کتابای دوازدهم نهاییه؟

و اینکه میخام سال۴۰۶کنکور بدم باید خرداد۴۰۵سابقه ایجاد کنم یعنی خرداد نهاییا رو بدم؟

تا فروردین ولی باید جزعی تر میگفت خودم برنام ریزی کنم بهتر نیس انقد پول هم ندارم هر ماه بدم /"

خوبه تا فروردین فروردینم جمعبندی

ماز و قلمچی اینام تا اواسط اسفند میبندن فروردین جمعبندی

جمعبندی فروردین مهمه تا اونایی که خوندی تثبیت شه

من همیشه میگفتم ۱ روز هم زمان زیادی و میشه یه عتلمه درس خوند

ولی الان میترسم نشه

بنظرت خودت امکان پذیره بازدهی خوب؟

خودتیو خودت هیچکی نمیاد کمکت کنه اینم یه واقعیت تلخه🥲🙃    (این اکانت دست سه نفره)      من گلی عزیزتون ۲۱ ساله دانشجوی بهداشت. منم مهرنازم یه کنکوری بااراده.برام دعا کنید لطفاااا🥺❤️
شا دانشجو بهداشتی ؟

نه کنکوریم