2777
2789
عنوان

دخترا شما جاي من بودين چيكار ميكردين؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4791 بازدید | 246 پست
من آرومم  اتفاقا حالمو خوب کرد اینجا الان میخام دوستامم صدا کنم😁😂 @yaas1392   خواهر ...

🙁دیر اومدم

ولی سوژه نابه😂😂😂😂😂😂🙆🏼‍♀️🙆🏼‍♀️🙆🏼‍♀️

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز کلا سایت سوژه بود😁😂

چندروزه کم میام سایت😐

اخ به این شانس😂😂

ولی خوشم میاد توام اینجا رو به چشم سرگرمی میبینی

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

استارتر ادم وقتی اینجور تاپیکا رو میخونه واقعا واسه اختلاف طبقاتی که به وجود امده ناراحت میشه

من۱۰ تومن خرج خونه رو کاملا درک میکنم،تو بعضی از مناطق تهران عادیه،تاسف برانگیز اینه که انقدر وضع خرابه که برا خیلیا غیر قابل باوره

استارتر ادم وقتی اینجور تاپیکا رو میخونه واقعا واسه اختلاف طبقاتی که به وجود امده ناراحت میشه من۱۰ ...

کامنتا رو نخوندم

ولی مگه کسی گف عجیبه؟!

کاربرا احساس کردن استارتر قصدشون پُزدادنه!

واکنششونم بخاطر این مورد بود!

عزیزم قشنگ توضیح بده که ابهام ایجاد نشه.شما ۱۰ ساله ازدواج کردی و ایران نبودی.سه ماهه اومدید ایران و ...

نه اين مدت كه نبوده از روزي كه اومدم يعني سه ماه اون موقع شوهرم يه كارت بهم داده بود گفت از اين استفاده كن بعدم درگير رفتنشو كارا بود منم برام مهم نبود فقط خرج كردم الان از روزي كه اومدم حساب كردم شده انقدر 

کامنتا رو نخوندم ولی مگه کسی گف عجیبه؟! کاربرا احساس کردن استارتر قصدشون پُزدادنه! واکنششونم بخاط ...

چه پزي عزيزم پز مجازي خيلي خنده داره من تو اجتماع هم پز نميدم چه برسه به اينجا كه ماهي يبارم نميام