2777
2789
عنوان

دخترا شما جاي من بودين چيكار ميكردين؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4791 بازدید | 246 پست
چه پزي عزيزم پز مجازي خيلي خنده داره من تو اجتماع هم پز نميدم چه برسه به اينجا كه ماهي يبارم نميام&n ...

نمیدونم ب هر حال این برداشت کاربرا بود 

خب شما از متنتون پیدا بود 

ک خودتون احساس میکنید زیاد خرج کردین 

پس وقتی میدونید دلیلی واسه تاپیک زدن نبود!

نه اين مدت كه نبوده از روزي كه اومدم يعني سه ماه اون موقع شوهرم يه كارت بهم داده بود گفت از اين استف ...

یه کم پیچیده بود گیج شدم.عذرخواهی میکنم😊بااین چیزهایی که شما گفته بودی تو پستهای قبلی عجیب نیست که برسه به این مبلغ.همسرت هم تعجب نمیکنه.به دلار بگی چیز زیادی نمیشه😁

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من آرومم  اتفاقا حالمو خوب کرد اینجا الان میخام دوستامم صدا کنم😁😂 @yaas1392   خواهر ...

جونم چی شدههههه 😲😲😲😲

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
من آرومم  اتفاقا حالمو خوب کرد اینجا الان میخام دوستامم صدا کنم😁😂 @yaas1392   خواهر ...

اقا تا ۲۰ تومن عادیه🤣😂🤣😂🤣🤣🤣 ولی اون خوردش که شده ۴ تومن بابت چیه؟؟؟ 😂😂😂😂😂 

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄

چقد پول اژانس ميدي كجا ميري مگه؟!

فوقش ماشين بخز

برا خريدهاتم مگه كسيو نداري ايران، از اشناهاتون؟

با اون برو خريد جاهاي قيمت مناسبو ياد بگير

بالاخره يك اشنا كه داري تو اون شهر

واااااا بخدا دروغ نميگم ميخواي فاكتورارو ببيني ؟

اگر میخوای دعوات نکنه ۶ میلیون بزن به حساب من که حسابت رند بشه ۳۰ میلیون

من دعا میکنم دعوات نکنه ....  دعای من میگیره

استارتر اگر واقعا حقوق شوهرت به دلاره و همه جریانهای زندگیت حقیقته، نه عزیزم. زیاد خرج نکردی.

من فرض میگیرم هرچی گفته راسته. با این حساب توی سه ماه 1600 دلار خرج کردی و اگر شوهرت کارش آمریکاست تازه خیلی هم کم خرج کردی. جدی میگم.