2777
2789
عنوان

دخترا شما جاي من بودين چيكار ميكردين؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4791 بازدید | 246 پست

اسی جان

الان گرونیه ولی شما هم بی محابا خرج کردی

حتی برای پولدارها هم این رقم غیرمتعارفه. اگر تنها خرید معمولی بوده و یک خرج عمده دکتر و دندونپزشکی و اینا نداشتی زیاااد خرج کردی

منم دیروز یک بسته پنبه بهداشتی یک بسته۲۰ تایی پودر شکلات داغ و یک بسته ۱۰ تایی دمنوش خریدم شدم ۴۸ هزار تومان!! یعنی مغزم هنگ کرد که آخه یعنی چی.... پارسال همین را می تونستم با ده دوازده تومان بخرم

شما هم احتمالا از جاهای گرون زیاد خرید کردی...

خرید خوراکی ات رو اگر از فروشگاههای بزرگ که تخفیف دارند مثل کوروش و اینا می کردی ارزونتر می شد

قد ۱۷۰ 😊😊  وزن اولیه ۷۳ 😩😩 وزن فعلی ۷۰ 😀😀 وزن هدف ۶۴ 😍😍 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا که تو این کشور زندگی نمیکنی؟بخای خیلی باقناعت زندگی کنی ماهی ۴ تومن کمتر نمیشه بدون بچه

۴ تومن کجا ۲۴تومن کجا 😐

همه دنیام همسرم 💙💜جونم مامانم🌸عمرم بابام😘قلبم داد‌اش و ابجیم💝💝💝خدایا حکمتتو شکــــــــــر 
۴ تومن کجا ۲۴تومن کجا 😐

میگم این حداقل ترین پوله فقط چیزای ضروریو بگیری خوراکو اینا این خانومم که خارج از کشور زندگی میکرده حتما چیزای خارجی هم که قیمتشون بالاست میخره خب اونم با یه بچه چیز عجیبی نیس

تصمیم گرفتم از این به بعد با احساسم❤پیش برم نه با منطقم💤
میگم این حداقل ترین پوله فقط چیزای ضروریو بگیری خوراکو اینا این خانومم که خارج از کشور زندگی میکرده ...

ساده جانم...باور نکن 

همه دنیام همسرم 💙💜جونم مامانم🌸عمرم بابام😘قلبم داد‌اش و ابجیم💝💝💝خدایا حکمتتو شکــــــــــر 
اخه توی سه ماه ۲۴ تومن تو ایران چیز عجیبی نیست انقددد شگفت زده شدین😐

باشه شما لاکچری شپا مخارج بالا

خب چراانقد دوروغهای شاخدار میگید که آدم مجبور بشه بره تاپیکهای قبلیتونو بخونه!؟مگه مجبورتون کردن!؟۲۸ فروردین تاپیک زدی شوهرم شب اول ازدواجمون رفت امریکا.بعد زدی به بچه ۱۳ ماهم چی بدم بخوره؟بعد الان میگی ۳ ماهه شوهرم رفته.از ۲۸ فروردین تا حالا ۴۷روز گذشته همش😕😕 

الله اکبر😬😩

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
خب چراانقد دوروغهای شاخدار میگید که آدم مجبور بشه بره تاپیکهای قبلیتونو بخونه!؟مگه مجبورتون کردن!؟۲۸ ...

فقط تاپيك و نخون همه رو بخون متوجه ميشي تاپيكم اشتباه بوده

عزیزم قشنگ توضیح بده که ابهام ایجاد نشه.شما ۱۰ ساله ازدواج کردی و ایران نبودی.سه ماهه اومدید ایران و یک ماه و نیمه که شوهرت گذاشته رفته امریکا وتو این چندسال  برای اولین باره که از هم دور میشید و شماتواین مدت که شوهرت نبوده ۲۴ میلیون خرج کردی.درسته؟

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی