2777
2789
عنوان

خیلی جاها به خاطر جنسیتم کارم راه فتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 38345 بازدید | 1107 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لذت نداره عزیزم تاسف داره که همه چی بنا بشه به غرایزجنسی

هیچکس نمیتونه با ناخودآگاه بجنگه حتی همین شمایی که این حرفو میزنی ،این چیز اثبات شده با ازمایش های مختلف که حتی طرز لباس پوشیدن بدون اینکه از شخص هیچ اطلاعاتی باشه میشه اونو شرور ارزشمند اصیل و ...بدونن یا نه 

خب کسی با این مخالفه؟

هیچکس نمیتونه با ناخودآگاه بجنگه حتی همین شمایی که این حرفو میزنی ،این چیز اثبات شده با ازمایش های م ...

ارزشمند بودن خیلی فاصله داره با اینکه یه آقا به خاطر غرایز جنسییش کار یه خانم را راه بندازه و به به چشم دیگه نگاش کنه گلم 

اون بنده خدا مزاح کرده بود و بنده هم مزاح ایشون رو تکرار کردم. و اینکه بحث هم جنس نیست. بحث اینه که ...

ببین عزیزم

میگن تو هر شوخی، یه مقدار جدی هم نهفته ست

بله اساتید مرد هول هم هستن

اما این حرف و شوخی از طرف آقایون طراحی شده برای کم ارزش دادن زحمات و تلاش خانما و این که بگن شما با جاذبه های جنسی تون پیشرفت کردید

در حالی که به قول عزیزی، اینو بدون که لااقل توی ایران اگر یک خانم و آقا جایگاه مشابهی دارن، اون خانم برای رسیدن به اون جایگاه دو برابر آقا تلاش کرده

اینو من بعنوان یک مادر شاغل چهل ساله با تمام وجودم درک و لمس کردم که بهتون میگم

فقط همین نکته کوچولو رو در نظر بگیر که تو مسیر خونه به مدرسه یا دانشگاه یا محل کار، چه تهدیدات و خطراتی برای یه دختر بوده و هست که برای پسر نیست. تا حالا صبح زود یا شب تو کوچه خلوت بودی که موتور از کنارت رد بشه، نخست‌وزیر حبس کنی تا رد بشه بره؟!

بعد ببین که چقدر بی انصافیه این حرف پسرا